2777
2789
عنوان

لهجه ی پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 26 پست
خودتون لهجه ندارید یعنی؟ اکثر بچه ها از جملات والدینشون استفاده میکنند

سعی میکنیم تا مرتب صحبت کنیم.

اما پسرم اصلا خوب صحبت نمیکنه

با توکل به خدا زندگیم ومیسازم.
نکته دیگه چون توی یه شهر کوچیک زندگی میکنیم،اکثریت لهجه دارن .

هیچ کاری نمیتونی بکنی عزیزم لهجه کاملااا به محیط زندگی بستگی داره 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بچه منم سه سالشه ق رو گ میگه نمیدونم لهجه است یا له خاطر سنش نمیتونه بگه؟ 

به خاطر سنشه😍خواهر منم همین بود😂میگفت گوری به جای قوری

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
سعی میکنیم تا مرتب صحبت کنیم. اما پسرم اصلا خوب صحبت نمیکنه

شاید بعضیامون اعتماد به نفسمون پایینه مثلا بچه های یزدی اصفهانی قشنگ با لهجه صبحت میکنن پدر مادرم کلی حال میکنن یا بچه های تبریزی به زبان ترکی صحبت میکنن

عزیزم ناراحت نباش درست میشه پسر دایی من خارج از ایران زندگی میکنه و تا مدتهای زیادی مشخدی علیظ حرف م ...

امیدوارم بتونم دوباره درست صحبت کردن رو یادش بدم.

انگار تو این دوسال خواب بودم.همش میگفتم تاثیر مدرسه ست و خودش خوب میشه خیلی سهل انگاری کردم

شاید بعضیامون اعتماد به نفسمون پایینه مثلا بچه های یزدی اصفهانی قشنگ با لهجه صبحت میکنن پدر مادرم کل ...

توی شهر خودمون شاید اشکالی نداشته باشه اما آینده خیلی تاثیرات منفی داره.البته لهجه خودمون رو میگم .به بقیه هم وطنان جسارت نشه

امیدوارم بتونم دوباره درست صحبت کردن رو یادش بدم. انگار تو این دوسال خواب بودم.همش میگفتم تاثیر مدر ...

گلم پیش میاد برای همه بچه ها مخصوصا برای پسر بچه ها و مطمئن باش با وجود همچین مادر دلسوز و مهربونی بزودی نتیجه خواهی گرفت ⚘⚘⚘⚘⚘

یک روز من سکوت خواهم کرد و تو آن روز برای اولین بار مفهوم "دیر شدن" را خواهی فهمید!

یه سوال دیگه.

یک کتاب خوب اطلاعات عمومی مناسب کودکان اگه میشناسید معرفی کنید ؟

تصمیم دارم.اطلس های جغرافیایی و جانوری و ....براش بخرم تا گنجینه لغات و اطلاعاتش قوی شه

گلم پیش میاد برای همه بچه ها مخصوصا برای پسر بچه ها و مطمئن باش با وجود همچین مادر دلسوز و مهربونی ب ...

ممنون عزیزم

قانع کردن یه پسر بچه برای درست صحبت کردن و رفتار کردن خیلی سخته

پسر من این رفتار ها رو نشونه خاکی و مردمی بودن میدونه

میگه چرا همش کلاس کلاس میکنی .

تازه تونستم قانعش کنم رفتارش اشتباهه

ممنون عزیزم قانع کردن یه پسر بچه برای درست صحبت کردن و رفتار کردن خیلی سخته پسر من این رفتار ها رو ...

حق دارین سخته ولی ارزش سختی کشیدنش رو داره گلم و خوشبحال پسرتون که مادری مثل شما رو داره که سعی و تلاش میکنه تا پسرش بهترین باشه🌷

یک روز من سکوت خواهم کرد و تو آن روز برای اولین بار مفهوم "دیر شدن" را خواهی فهمید!