2777
2789
عنوان

عرق و مام

254 بازدید | 25 پست

میشه یه مامی معرفی کنین که هم کیفیت خوبی داشته باشه هم قیمتش خیلی بالا نباشه؟ جدیدا خیلی مام ها گرون شدن🥲

شون استفاده کردم خیلی تاثیر نداشت

یه مدت هم مام کرمی کامان استفاده کردم ولی بعد از چند ماه تاثیرر قبلو اصلاااا نداشت و بو عرق میگرفتم برخلاف بقیه ماه ها

آمبرلا بعدش داو

من نیکام کاربر سال98 رتبه سه رقمی دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🥹💯تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه پزشک بی اعصابی هستم و حوصله بحث کردن باهاتون ندارم😮💨 کسی راجب درس های تجربی سوال داشتم تگم کنه کمکش کنم🥹🐣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهدالعسل

این خیلی پنجاه پنجاست

از هر مامی که فکر کنی بهتر جواب میده ولی غدد لنفاوی خیلیارو حساس میکنه خیلیام چیزیشون نمیشه

من خودم فقط وقتی یه جایی میخوام برم که خیلی فعالیت دارم و اصلا نمیخوام بو بگیرم میزنم

ممنون از نظراتتون🎀

فقط یه سوال وقتی ورزش میکنم بعدش میتونم از مام استفاده کنم؟

الان در حال حاضر فقط از اسپری و ادکلن استفاده میکنم ولی دوس دارم وقتی یکی تو هر شرایطی از کنارم رد میشه بوی بدی ندم چون واقعا مردم اذیت میشن