2777
2789
عنوان

خواب حاملگی

73 بازدید | 6 پست

دیشب با همکارای همسرم مهمونی بودیم. هی به من میگفت بچه بیار و بچه خوبه و اینا... نمیدونن همسرم وازکتومی کرده چون کلا بچه نمیخواستیم، من به شوخی گفتم میخوام همسرم بره وازکتومی کنه اصلا کی بچه میخواد، یهو یکیشون که چهارتا بچه داره گفت من چهارمی رو بعد وازکتومی همسرم بازدار شدم، صد در صد نیست

بعد دیشب خوابیدم خواب دیدم که حامله ام ماه آخر بودم و درد طبیعی رو نمیتونستم تحمل کنم ، از طرفی دلمم نمیخواستت سزارین بشم که پوستم خراب بشه

خیلییی حالم بد بود. همش به همسرم میگفتم تقصیر توعه که نذاشتی سقط کنم، بعد تو ماه نهم با عذاب وجدان دنبال کورتاژ بودم

همش هم این حس باهام بود که دیگه تموم شد، دیگه تا آخر عمرت بدبختی و مسئولیت یه آدم دیگه گردنته، وای قشنگ یه حس گیر افتادن داشتم بدترین کابوس عمرم بود

حالا از صبح بیدار شدم همش حالن بده و یادش میوفتم تهوع میگیرم

شما همون عزیزی هستین که همسرتون ۲۱ سال بزرگتر از خودتون بودن؟

زنانی که کتاب میخوانند برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنان با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور کنند و برای بوجود آوردنش مبارزه کنند........برتراند راسل

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیز مهمی نیستتو ناخودآگاهت ثبت شده بوده چون درباره ش حرف زدیندیگه بهش فکر نکنخودتو مشغول کن

میترسم با وازکتومی هم باردار بشم با اینکه بازم همسرم طبیعی هن جلوگیری میکنه

اصلا خیلی استرس دارم

بله

خوشبخت و موفق باشید❤️

نه عزیزم با وازکتومی احتمالش نزدیک به صفره. من تا حالا هرکی و دیدم وازکتومی کرده دیگه بچه دار نشده...اون خوابم بخاطر صحبتی بوده که دربارش کردین

زنانی که کتاب میخوانند برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنان با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور کنند و برای بوجود آوردنش مبارزه کنند........برتراند راسل