2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بسه دیگه

تاپیکه ترکید ول نمیکنید هنوزم :///

رنج به وصال | خوشبخت 🍊🍃 ... راه خود را از خائنان به وطن جدا میدانم؛ همکلامی با شیفتگان بیگانه پرست، نزد من مایه شرم است. هلهله کنندگان نهم اسفند، تا قیام قیامت در ننگ و نفرین من ماندگارند.

چقدر صبور بودی واقعا

وای همون 😂

رنج به وصال | خوشبخت 🍊🍃 ... راه خود را از خائنان به وطن جدا میدانم؛ همکلامی با شیفتگان بیگانه پرست، نزد من مایه شرم است. هلهله کنندگان نهم اسفند، تا قیام قیامت در ننگ و نفرین من ماندگارند.

بببنید کسی توهین میکنه سریع اسکرین بگیرید برا نینیار بفرستید

پایین هر پستی ۳نقطه داره اونو بزنی میتونی کامتت گزارش بزنی

چه پسر چه دختر حق نداره بی ادبی و توهین کنه

بله بحث و گفت و گو هست ولی داخل چارچوب ادب

ادب بزرگترین سرمایه هر انسانیه

بعد از نماز دومین چیزی که در اخرت میپرسن ازت اخلاق نیکو

متعهد و عاشق همسرم هستم . لطفا درخواست دوستی ندید مچکرم . . من همسرم رو با دنیا عوض نمیکنم . همسر من بهترین همسر تاریخ هست

بببنید کسی توهین میکنه سریع اسکرین بگیرید برا نینیار بفرستید پایین هر پستی ۳نقطه داره اونو بزنی میتو ...

حرفتون درسته من بحثی نداشتم صرفا تعجب کردم از این ادبیات یه سریا

من ندیدم تاپیکشون رو

واقعا تاپیک پر حاشیه ای بود انقدر کاربرا بی احترامی کردن کردن به این بنده خدا استاتر هم صبووووررررررررررررررر

من جاش بودم نمیتونستم واقعا

بعد واقعا مقصر بقیه بودن

متعهد و عاشق همسرم هستم . لطفا درخواست دوستی ندید مچکرم . . من همسرم رو با دنیا عوض نمیکنم . همسر من بهترین همسر تاریخ هست

واقعا تاپیک پر حاشیه ای بود انقدر کاربرا بی احترامی کردن کردن به این بنده خدا استاتر هم صبوووورررررر ...

حالم ازین ادمای نادون بهم میخورن..فک میکنن علامه دهرن..فقطم بلدن بگن زنونه و مردونه اینو بلدن فقط کاش یکم درکشون بالا میرفت جا اینکه چارتا چیز بیخود بلغور کنن

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)