2777
2789
حرفتون درسته من بحثی نداشتم صرفا تعجب کردم از این ادبیات یه سریا

داداش تو فکر کردی طرف مقابلت که توهین میکنه کیه

باور کن ۱۴ سال هم ندارن من یکیشون دیدم فنجیه

متعهد و عاشق همسرم هستم . لطفا درخواست دوستی ندید مچکرم . . من همسرم رو با دنیا عوض نمیکنم . همسر من بهترین همسر تاریخ هست

داداش تو فکر کردی طرف مقابلت که توهین میکنه کیه باور کن ۱۴ سال هم ندارن من یکیشون دیدم فنجیه

نه واقعا مشخصه که بالغ نیستن .ولی بالاخره بهترین روش همینه که بیشتر حرف زد.اون نمیدونه و نمیفهمه که دنیا چه شکلیه . نمیشه سریع گزارش داد شاید براش یه تلنگری بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالم ازین ادمای نادون بهم میخورن..فک میکنن علامه دهرن..فقطم بلدن بگن زنونه و مردونه اینو بلدن فقط کا ...

خواهر واقعا سنی ندارن اونا بچه هستن ۱۴ سال سن امده اینجا به صغیر و کبیر گیر میدن

این همه حجم از خشونت و تنفر عجیبه

بعضی ها میان اینجا برا دعوااا و جنگ

باور کن من تاپیک میزنم خیلی ها میان سوال میپرسن و جواب میگیرن

منم یاد میگیرم

ولی بی ادبی واقعا در هیچ کشوری مورد قبول نیست

متعهد و عاشق همسرم هستم . لطفا درخواست دوستی ندید مچکرم . . من همسرم رو با دنیا عوض نمیکنم . همسر من بهترین همسر تاریخ هست

نه واقعا مشخصه که بالغ نیستن .ولی بالاخره بهترین روش همینه که بیشتر حرف زد.اون نمیدونه و نمیفهمه که ...

اتفاقا کزارش بزنی ۲بار تعلیق بشن اوکی میشن

من تجربه کردم این موضوع به شدت تاثیر داره

بنظرم بعضی تاپیکها بی فایده هست نه شما میتونید دیدگاه طرف مقابل رو عوض کنید نه اونا میتونن روی دیدگاه شما تاثیری داشته باشن البته یه عده خیلی کمی هستن که انتقاد پذیر هستن و سعی میکنن اصلاح کنن رفتارشون رو

نه فقط اینجا ، هیچ جای دنیا شما نمیتونی کسی رو تغییر بدی

خواهر واقعا سنی ندارن اونا بچه هستن ۱۴ سال سن امده اینجا به صغیر و کبیر گیر میدن این همه حجم از خشون ...

کاملا موافقمم باهاتون...یسریا اینجا میان عقده های زندگیشونو ک نمیتونن سر اصل کاری خالی کنن میان اینجا روی کاربرا خالی میکنن..کلا اینجور ادما فاز منفی بار منفی دارن ادم باید دوری کنه ازشون

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

نه واقعا مشخصه که بالغ نیستن .ولی بالاخره بهترین روش همینه که بیشتر حرف زد.اون نمیدونه و نمیفهمه که ...

ادب نشن همونجور بزرگ میشن

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

بنظرم بعضی تاپیکها بی فایده هست نه شما میتونید دیدگاه طرف مقابل رو عوض کنید نه اونا میتونن روی دیدگا ...

آخرش خودمم به اون نتیجه رسیدم برای همه آرزوی موفقیت کردم ولی واقعا حیفه .

کاملا موافقمم باهاتون...یسریا اینجا میان عقده های زندگیشونو ک نمیتونن سر اصل کاری خالی کنن میان اینج ...

کاش همه مثل شما بودن واقعا انقدر با ادب 🌷🌷🌷

کاش همه مثل شما بودن واقعا انقدر با ادب 🌷🌷🌷

ممنونم لطف شماست به من ..سپاسگذارم 😊🙏🌹

بنظرم بعضی تاپیکها بی فایده هست نه شما میتونید دیدگاه طرف مقابل رو عوض کنید نه اونا میتونن روی دیدگا ...

شما هم جز اون کاربرای خوبی

چرا خودت بجای گشتن تو سایت مختص زنان نمیری درس و کتاب بخونی؟

کاربر ارمیناز هستم 🦋 اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده دركمدهايشان آويخته شده را ندارند بعد از آنها توقع داريم باورهای غلطی را که قرن هاست درذهنشان زنجيرشده است به راحتی كناربگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد

تجربه میکنن در طول زمان که جامعه اینطوری براشون جایی نداره

ایشالا ک درست بزرگ بشن تا دیر نشده

چرا خودت بجای گشتن تو سایت مختص زنان نمیری درس و کتاب بخونی؟

شما میدونی نمیخونم؟ بحث سایت نیست بحث اینه که آدما میتونن با هم حرف بزنن هم فکری کنن ایده بگیرن . یاد بگیرن و یاد بدن . شرایطش فراهمه اینجا شاید