2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینی که میخوام بگم به تنهایی عجیب نیست اما داستان پشتش عجیبه.مادربزرگم اسم مادرم رو میخواست سکینه بذ ...

حالا گذاشته بوده یا نه

عجیب تر از این فکر نکنم باشه

مادرمن اسم مادرش سکینه بوده

سال 57 فوت میکنه مادر من سال 59 یه دختر بدنیا میاره اسمشو میزاره مریم خوب سال 61یه دختر دیگه بدنیا میاره میزاره اعظم

سال 65یه دختر دیگه بدنیا میاره و اخری میشه دیگه یهو یاد اسم مادرش میوفته وچون بچه یکم سفید تپل بوده شکل مادرش بوده

میزاره سکینه

که من بدبخت باشمicon عجیب تراز این

قیزقید یعنی چی؟یعنی دختر برگرد

اره درسته

ولی یکی از زنهای مسن آشناهامون این اسمو داره. نمیدونم چرا این اسمو روش گذاشتن

سالها جنگیدم ... گفتم بهم بچه بده ولی تو ندادی .... خدای مهربونم الان تو این لحظه با این اتفاقهایی که برام افتاده به این مرحله از درک رسیدم که واقعا به صلاحم نبوده بچه دار بشم.خدایا ازت ممنونم که همیشه حواست بهم بوده لطفا بازم هوامو داشته باش و تنهام نزار

حالا گذاشته بوده یا نهعجیب تر از این فکر نکنم باشهمادرمن اسم مادرش سکینه بودهسال 57 فوت میکنه مادر م ...

خدا نکشتت ببخش خندیدم من یکی رو میشناسم مثل شما ۳تا خواهرن کوچیکه همیشه میگه مامانم قبل من به خواهرم اسم خوب گذاشته حالا من اعظم

اسم خواهراش مریم و اکرم

اسهال ؟؟!!اخه یه ادم چرا باید اسم بچه اش رو بزاره اسهال عصفور دیگه چیه حتی نمیتونم تلفظ کنم

جدی میگم بزن سم ترین اسم ها میاره

اسهال عبدالحمار شادگانی آل تمساح

عصفور هم ظاهر اسم دخترش بوده🤣

نینی یار تایید کن عکسو @niniyar

وقتی جوابتو نمیدم ازت نترسیدم فقط نمیخوام وقت با ارزشمو برای حالی کردن توی نفهم حروم کنم اگه میخواستی بفهمی سری اولی قانع میشدی.ارزش ادما به پولشون نیست.خواهشا از پا منقل پا میشید تاپیک نزنید.اعصاب و روانم چیز با ارزشیه بخاطر تو نابودش نمی کنم.از آدمای خود چص پندار خوشم نمیاد.خانوم و اقا درخواست ندید برخورد می کنم حتما.بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم. رفتار من برازنده شخصیت توئه. ادبیاتم با شعور تو سته.اگه یه وقت حس کردی بات درست حرف نمی زنم بدون از بی شعوری خودته

یکی تو بات ناشناس صهیب بود😂 طوفان اسم اکس رفیقم

فکر کن پانزده سال پیش من شنیدم یکی اسم بچشو طوفان صدا میزد یادمه میخاستم منتظر بمونم ببینم طوفان پسره یا دختر

سالها جنگیدم ... گفتم بهم بچه بده ولی تو ندادی .... خدای مهربونم الان تو این لحظه با این اتفاقهایی که برام افتاده به این مرحله از درک رسیدم که واقعا به صلاحم نبوده بچه دار بشم.خدایا ازت ممنونم که همیشه حواست بهم بوده لطفا بازم هوامو داشته باش و تنهام نزار

حتما موقع زایمان داشته برمیگشته تو گفتن قیزقید 🤣🤣🤣🤣

icon icon