2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مخدره ؟این چه معنی میده ؟

مخدره . [ م ُ خ َدْ دَ رَ ] (از ع ، ص ) زن باحجاب و پرده نشین و پاکدامن و باشرم و حیا. (ناظم الاطباء) : مخدره دست شاهزاده بگرفت و با او در حجره ٔ خلوت رفت . (سندبادنامه ص 69).

تزویر به شما امان میدهد تا مقاومتتان را بشکند! پس از غلبه، شک نکنید گردنتان را خواهد شکست...از این به بعد با اینهمه شواهد اگه کسی بهتون گفتن فلانی کاره ای نیست با پشت دست محکم بزنید تو دهنش .بچه های میناب لامرد ناوچه ی دنا ....اینها رو دیدی و باز خوشحال شدی از حمله ی دشمن به کشورت برو زندگیتو بطور جدی یه بررسی کن

آره اسم کوردیه فکنم😂

گجر، لکی هست بنظرم به معنای کوچک، حالا زنه یا مرد؟

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

اون کوچر هست.من کوردم نشنیدم گجر!

نمیدونم تو خود کوردا چطور تلفظ میشه

ولی ما لرا بهش میگیم گجر

gojar

نمیدونم چ جوری حوصله دارید تو زندگی بقیه دخالت کنید،من تو زندگی خودمم ی جوری رفتارمیکنم انگار زندگی من نیس🤧

نمیدونم میگفت ما لرا از اسمای امروزی خوشمون نمیاد اسمای با اصالت میزاریم مثلا اسم با اصالتشون اختراس ...

خوب اختراع پدر ومادر بوده حتما اولین بچه هم بوده خواستن به اختراعشون نزدیک باشه اسمش

قیزقید

قیزبس

خاور

طوفان

سالها جنگیدم ... گفتم بهم بچه بده ولی تو ندادی .... خدای مهربونم الان تو این لحظه با این اتفاقهایی که برام افتاده به این مرحله از درک رسیدم که واقعا به صلاحم نبوده بچه دار بشم.خدایا ازت ممنونم که همیشه حواست بهم بوده لطفا بازم هوامو داشته باش و تنهام نزار

نمیدونم تو خود کوردا چطور تلفظ میشهولی ما لرا بهش میگیم گجرgojar

ما مث شما تلفظ میکنیم ولی اولش گ نیست .ک هستش کوچر به معنی مهاجر ،کوچ کننده kochar

🌺 زندگی ما زاییده ی اندیشه ی ماست (مارک اورل)🌺