2777
2789
جدی میگم بزن سم ترین اسم ها میارهاسهال عبدالحمار شادگانی آل تمساحعصفور هم ظاهر اسم دخترش بوده🤣نینی ...

فکر کن این اسهال الحمار چی چی بمیره نماز میت بره دکتر صداش کنن 😆😆😆

فکر کن پانزده سال پیش من شنیدم یکی اسم بچشو طوفان صدا میزد یادمه میخاستم منتظر بمونم ببینم طوفان پسر ...

اسم پسره😂😂 پسره الان ۳۰ سالشه اگر اشتباه نکنم، خیلی اسم قدیمیایه

محصل رشته ریاضی، مسلط به انگلیسی و آلمانی, AI developer/ محبس خویشتن منم، از این حصار خسته ام / من همه تن انالحقم، کجاست دار خسته ام..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا نکشتت ببخش خندیدم من یکی رو میشناسم مثل شما ۳تا خواهرن کوچیکه همیشه میگه مامانم قبل من به خواهرم ...

کاشکی منو اعظم گذاشته بود

حالا بیشتر صدام میزنند سکین

ولی اسم مستعار م بهار

فکر کن این اسهال الحمار چی چی بمیره نماز میت بره دکتر صداش کنن 😆😆😆

فرض کن طرف چقد ذوق کرده بچه پسره(تاریخ قدیمه دیگه)بعد بیاد اسمشو بزاره اسهال🤣تو مغز ننه باباش چی میگذشته

وقتی جوابتو نمیدم ازت نترسیدم فقط نمیخوام وقت با ارزشمو برای حالی کردن توی نفهم حروم کنم اگه میخواستی بفهمی سری اولی قانع میشدی.ارزش ادما به پولشون نیست.خواهشا از پا منقل پا میشید تاپیک نزنید.اعصاب و روانم چیز با ارزشیه بخاطر تو نابودش نمی کنم.از آدمای خود چص پندار خوشم نمیاد.خانوم و اقا درخواست ندید برخورد می کنم حتما.بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم. رفتار من برازنده شخصیت توئه. ادبیاتم با شعور تو سته.اگه یه وقت حس کردی بات درست حرف نمی زنم بدون از بی شعوری خودته

ننه وباباشو زنده میخوام😅😅

فک نکنم زنده باشن سال ثبت اسم یارو 1339 عه😅

وقتی جوابتو نمیدم ازت نترسیدم فقط نمیخوام وقت با ارزشمو برای حالی کردن توی نفهم حروم کنم اگه میخواستی بفهمی سری اولی قانع میشدی.ارزش ادما به پولشون نیست.خواهشا از پا منقل پا میشید تاپیک نزنید.اعصاب و روانم چیز با ارزشیه بخاطر تو نابودش نمی کنم.از آدمای خود چص پندار خوشم نمیاد.خانوم و اقا درخواست ندید برخورد می کنم حتما.بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم. رفتار من برازنده شخصیت توئه. ادبیاتم با شعور تو سته.اگه یه وقت حس کردی بات درست حرف نمی زنم بدون از بی شعوری خودته

اسم پسره😂😂 پسره الان ۳۰ سالشه اگر اشتباه نکنم، خیلی اسم قدیمیایه

اون موقع نشنیده بودم راستش بعد اون تا الان هم نشنیدم کسی طوفان بزاره

سالها جنگیدم ... گفتم بهم بچه بده ولی تو ندادی .... خدای مهربونم الان تو این لحظه با این اتفاقهایی که برام افتاده به این مرحله از درک رسیدم که واقعا به صلاحم نبوده بچه دار بشم.خدایا ازت ممنونم که همیشه حواست بهم بوده لطفا بازم هوامو داشته باش و تنهام نزار