2777
2789
عنوان

ویروس جدید

101 بازدید | 29 پست

سلام دوستیا لطفا اگه کسی راهکاری داره بهم بگه

دخترم از پریشب یهو تب ولرز شدید داشت با شربت کنترل کردم فرداش هم باز تبش بالا بود بردم دکتر سرم زد گفت ویروس جدیده الان دیگه تب نداره ولی تو گلوش دونه زده درد داره امروز هر کاری کردم غذا نخورد ۳ سالشه چی بدم بهش زود خوب بشه

گفتی ویروس کردی کبابم🤣🤣😭😭😭

از چهارشنبه تا حالا درگیریم موندم از دست ویروسی که گرفتم گریه کنم؟یا از دست مامانمو خ اهرم که خوب نمیشن از دلدرد مردیم اونقدر سرفه زدیم دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با توضیحی که میدی دونههای دردناک داخل گلو/دهان بعد از تب و لرز در کودک ۳ ساله میتواند با یک عفونت ویروسی مثل بیماری دستپادهان یا سایر ویروسهای گلو سازگار باشد؛ ولی از روی این علائم بهتنهایی نمیشود تشخیص قطعی داد. در بیماری دستپادهان، زخمهای دهان میتوانند بلع را خیلی دردناک کنند و کودک حتی از خوردن و نوشیدن امتناع کند. معمولاً طی ۷تا۱۰ روز بهتر میشود.

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

اگر امروز غذا نخورده ولی مایعات میخورد و ادرار دارد، معمولاً یک روز کمخوری نگرانکننده نیست.

چیزهایی که احتمالاً راحتتر میخورد:

شیر خنک

بستنی ساده یا یخی

تکههای کوچک یخ/یخدربهشت

ماست سرد

موز لهشده

پوره سیبزمینی نرم و ولرم

فرنی یا حریره که خیلی داغ نباشد

آب، آبمیوه رقیقشده یا محلول ORS، جرعهجرعه و مکرر

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

غذا را مجبورش نکن. فعلاً هدف اصلی این است که آب بدنش کم نشود. زخمهای دهان میتوانند باعث شوند کودک بهخاطر درد حتی از نوشیدن هم امتناع کند.

اگر عسل میخورد، چون بالای یک سال است، مقدار کمی عسل هم میتواند برای تسکین گلو کمککننده باشد.

غذا را مجبورش نکن. فعلاً هدف اصلی این است که آب بدنش کم نشود. زخمهای دهان میتوانند باعث شوند کودک به ...

چی کار کنم که زود خوب بشه شربت دیفن براس نوشته و قطره بینی واستامینوفن فقط

اره گفت ۵ تا ۷ روز ولی بچه من حتی دیگه اب هم نمیخوره امروز

چون گلوش درد داره، احتمالاً بلع براش خیلی دردناکه. الان این کارها رو انجام بده:

اگر پزشک برای درد استامینوفن یا ایبوپروفن تجویزو تأیید کرده، طبق وزن کودک و دستور پزشک بده و حدود ۳۰–۴۵ دقیقه بعد دوباره مایعات خنک امتحان کن.

هر ۵ دقیقه فقط ۱تا۲ قاشق آب، ORS، شیر خنک یا مایع خنک بده؛ لازم نیست یکباره لیوان بخوره.

بستنی یخی یا تکههای خیلی کوچک یخ هم ممکنه راحتتر قبول کنه.

غذا رو فعلاً اصرار نکن؛ اگر مایعات وارد بدنش بشه، چند وعده غذا نخوردن معمولاً مسئله اصلی نیست.

آبمیوه ترش، نوشابه و خوراکیهای تند/شور ممکنه زخمهای گلو رو بیشتر بسوزونه.