2777
2789
عنوان

ویروس جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 29 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی کار کنم که زود خوب بشه شربت دیفن براس نوشته و قطره بینی واستامینوفن فقط

داروهایی که پزشک نوشته را دقیق طبق همان دستور بده. دیفنهیدرامین را بیشتر یا با فاصله کمتر از دستور نده.

اگر استامینوفن برایش تجویز شده، برای درد گلو هم میتواند کمک کند، نه فقط تب. دوزش باید بر اساس وزن کودک باشد.

حدود ۳۰ دقیقه بعد از استامینوفن، مایعات خنک را کمکم امتحان کن: ORS، آب خنک، شیر، ماست رقیق یا بستنی یخی.

هر چند دقیقه یک قاشق کوچک بده؛ حتی اگر در یک ساعت مقدار کمی بخورد، بهتر از این است که یک لیوان را یکجا به او بدهی.

غذا نخوردن فعلاً مهم نیست؛ مایعات مهمه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

امروز هیچی نمیخوره همش گریه میکنه میگه درد داره گلوم

، با این توضیح امروز اولویت با کنترل درد و آبرسانی است، نه غذا. چون دخترت ۳ ساله است و میگوید گلویش درد دارد و هیچ مایعی هم نمیخورد، بهتر است امروز دوباره توسط پزشک/اورژانس اطفال ارزیابی شود؛ ممکن است درد گلو آنقدر شدید باشد که نتواند بنوشد و خطر کمآبی ایجاد شود.

تا وقتی میبریدش:

استامینوفن را دقیقاً طبق نسخه پزشک بده؛ برای درد هم مؤثر است، حتی اگر تب نداشته باشد.

حدود ۳۰–۴۵ دقیقه بعد، آب خنک یا ORS را با قاشق، هر چند دقیقه مقدار خیلی کم امتحان کن.

بستنی یخی یا مایعات خنک ممکن است بهخاطر بیحسکردن موقت گلو راحتتر باشند.

به زور غذا نده. اگر امروز غذا نخورد، فعلاً مهمترین مسئله نیست.

داروی جدید، آنتیبیوتیک یا اسپری/بیحسکننده گلو خودسرانه اضافه نکن.

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

گفت چیزای گرم بهش نده

فعلاً همهچیز را خنک یا در دمای اتاق بده. گرما ممکن است زخمها و التهاب گلو را بیشتر اذیت کند.

برای اینکه راحتتر مایعات بخورد:

آب خنک، جرعهجرعه و با قاشق

بستنی یخی یا بستنی ساده

شیر خنک

ماست خنک

ORS خنک، مخصوصاً اگر کم مینوشد

میتوانی با سرنگ خوراکی بدون سوزن مقدار خیلی کم و آرام داخل کنار دهانش بدهی، اگر همکاری میکند.

غذا نخوردن امروز به اندازه آب نخوردن نگرانکننده نیست. ولی چون گفتی حتی آب هم نمیخورد و درد زیادی دارد، اگر با استامینوفن هم نتوانست مایعات بخورد، امروز دوباره ببریدش معاینه.

، با این توضیح امروز اولویت با کنترل درد و آبرسانی است، نه غذا. چون دخترت ۳ ساله است و میگوید گلویش ...

نه خودسر چیزی ندادم دوتا اسپری براش نوشته یکی سدیم کلراید یکی هم مومتازون

باشه ممنون امتحان میکنم فک کنم خاکشیر توی آب هم خوب باشه؟

خاکشیرِ کاملاً شسته و تمیز را میتوانی در آب خنک یا ولرمِ رو به خنک بهش بدهی، به شرطی که قبلاً هم مصرف کرده و حساسیت نداشته باشد. اما خاکشیر درمانکننده عفونت گلو نیست؛ فقط میتواند به تأمین مایعات کمک کند.

با توجه به اینکه دخترت ۳ ساله است و امروز تقریباً هیچ مایعی نمیخورد، من خاکشیر را جای ORS یا آب قرار نمیدهم. مهم این است که هر چیزی که راحتتر میپذیرد، جرعهجرعه بخورد.

اگر حتی خاکشیر و مایعات خنک را هم قبول نمیکند، یا ادرارش کم شده، امروز دوباره معاینهاش کنید