2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه خداییش من زیاد میبینم 😅😅

😅😅😅

حالا چه راست چه دروغ انشالله موفق باشن همگی

هر وقت منو تو تاپیکا دیدین یادآوری کنین که برم درس بخونم🗣 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕 یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

بوی فرمالینیه که به جسد میزنن

اونایی ک گفتن بو

داره... مگه توسردخونه هم بومیگیره؟ فرمالینیه چیه؟

من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😅😅.....(اعتماد🚫) جاده اییه ک مقصدش تنفره.....من😊... شیفته 😍آدمهایی هستم که مراقب تاثیر کلامشان بر قلب و روح دیگران هستند...(نجیب تر از آن باش ک برنجانی🙏🥀)(یه خردادی خوش قلب😍)🍁پاییز عزیزم 🧡💛من برای اومدنت منتظرم لطفا پر از اتفاقات خوب باش🍁🍂

پزشکی تاپیک فرهنگیان برای اینکه چرا شرایطش اینطوریه زده بودم یکی از دانش اموزام داوطلب فرهنگیانه میگ ...

مشاور کنکوری؟

در رابطه با اینکه گفتی اجسادی ک صاحب ندارن رو تشربح میکنید مگه هم چین چیزی ممکنه؟ اگر بعد نشریح بیان سراغ جسد چی؟

مگه فقط اونایی مرگ مشکوک دارن رو پزشکی قانونی تشریح نمیکنه اونم خودش ن دانسجوها؟

چطوریه ک جسد کسی که خانواده اش دنبالش نیومده رو تشربح میکنن؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
اونایی ک گفتن بو داره... مگه توسردخونه هم بومیگیره؟ فرمالینیه چیه؟

این جسدارو طولانی مدت نگه میدارن به مدت چندماه، بخاطر همون بهشون فرمالین میزنن که نگنده

تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه بی خیال حرف و نگاه مردم

اسی اون روشی که من گفتمو امتحان کردی؟تونستی عکس آپلود کنی یا نه

هر وقت منو تو تاپیکا دیدین یادآوری کنین که برم درس بخونم🗣 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕 یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)