2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مشاور کنکوری؟در رابطه با اینکه گفتی اجسادی ک صاحب ندارن رو تشربح میکنید مگه هم چین چیزی ممکنه؟ اگر ب ...

افراد فوتشدهای که هویتشون مشخص نشده باشه یا خانوادهای برای تحویل گرفتنشون وجود نداشته باشه طبق قوانین و مجوزهای مربوطه برای آموزش پزشکی استفاده میشن

پیام مجدد بخون من نگفتم برای هرکسی رو تشریح میکنن

نه رفتم توی صفحه اصلی گوگل اون جایی که عکس میذارن برای سرچه میشه واضح تر بگی

تو گوگل کلمه ی آپلود عکس رو سرچ کن

چند تا سایت میاره

اولی رو بزن و بعد گزینه انتخاب فایل

عکسو انتخاب کن شروع آپلود رو بزن بعد لینکش رو میسازه میتونی کپی کنی

هر وقت منو تو تاپیکا دیدین یادآوری کنین که برم درس بخونم😭😭😭 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه حرفی سخنی...🫠

افراد فوتشدهای که هویتشون مشخص نشده باشه یا خانوادهای برای تحویل گرفتنشون وجود نداشته باشه طبق قوان ...

متوجه شدم ک گفتی کیا رو منم پرسیدم اگر خانواده طرف بعد مدتی بیان سداغش بفهمن تشربح شده تکلیف چیه؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

از چیشون عکس گرفتی؟

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
متوجه شدم ک گفتی کیا رو منم پرسیدم اگر خانواده طرف بعد مدتی بیان سداغش بفهمن تشربح شده تکلیف چیه؟

عزیزم معمولا از خارج وارد میکنن جسدو همچینین اگه خانواده داشته باشه کاملا با رضایت

یکی از اساتید علوم پزشکی خودش گفته بود بعد مرگم جسدمو دانشجوها تشریح کنن

صدام کن ملکه شب 👸🏻 چنان سختی هایی کشیدم که تو خوابتم نمیبینی ولی من زنده موندم تلاش کردم و خودمو نجات دادم شب هایی رو صبح کردم اگر ادم غیر من بود سکته میکرد.