2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خداییش من زیاد میبینم 😅😅

😅😅😅

حالا چه راست چه دروغ انشالله موفق باشن همگی

هر وقت منو تو تاپیکا دیدین یادآوری کنین که برم درس بخونم😭😭😭 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه حرفی سخنی...🫠

بوی فرمالینیه که به جسد میزنن

اونایی ک گفتن بو

داره... مگه توسردخونه هم بومیگیره؟ فرمالینیه چیه؟

من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😅😅.....(اعتماد🚫) جاده اییه ک مقصدش تنفره.....من😊... شیفته 😍آدمهایی هستم که مراقب تاثیر کلامشان بر قلب و روح دیگران هستند...(یه خردادی خوش قلب😍)

پزشکی تاپیک فرهنگیان برای اینکه چرا شرایطش اینطوریه زده بودم یکی از دانش اموزام داوطلب فرهنگیانه میگ ...

مشاور کنکوری؟

در رابطه با اینکه گفتی اجسادی ک صاحب ندارن رو تشربح میکنید مگه هم چین چیزی ممکنه؟ اگر بعد نشریح بیان سراغ جسد چی؟

مگه فقط اونایی مرگ مشکوک دارن رو پزشکی قانونی تشریح نمیکنه اونم خودش ن دانسجوها؟

چطوریه ک جسد کسی که خانواده اش دنبالش نیومده رو تشربح میکنن؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
اونایی ک گفتن بو داره... مگه توسردخونه هم بومیگیره؟ فرمالینیه چیه؟

این جسدارو طولانی مدت نگه میدارن به مدت چندماه، بخاطر همون بهشون فرمالین میزنن که نگنده

تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه بی خیال حرف و نگاه مردم