2777
2789
عنوان

اقدام

57 بازدید | 11 پست

بچها من ۳شب پشت سرهم رابطه محافظت نشده داشتم تخلیه کامل شد منی دیشبم مجبور ب خوردن اورژانسی شدم

سوالم اینه کی میتونم باز اقدام کنم

اگ تاثیر بزاره قرص و بعد ۷ روز پریود شم و بعد از پاکی چ زمانی میتونم دوباره اقدام کنم چجوری تخمک گذاریمو بفمم اخه میگن قرص تاثیر داره تو زمانبندی پریودا بعدی

اگر تو اقدامی چرا اورژانسی خوردی دیگه؟

ایها الناس من خانومممممم🤕🤕دیگه نبینم کسی ب من بگه اقاا😏چندسال پیش نمیدونم چه فعل و انفعالاتی تو مغزم رخ داده ک اسمم کاربریمو محمد آراد گذاشتم ن پسری ب این اسم دارم ن اسم آدم خاصیه....اصلانمیدونم این محمد آراد کیه🤐😂😂😂

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از اولین روز یک دورهی پریود تا اولین روز پریود بعدی را یک چرخه قاعدگی مینامند که در افراد مختلف بین ۲۱ تا ۳۵ روز طول میکشد.

زمان تخمک گذاری بعد از پریود است و معمولاً بین روزهای دوازدهم تا چهاردهم دورهی قاعدگی اتفاق میافتد. در این زمان یک تخمک از تخمدان آزاد میشود و با گذشتن از لولهی فالوپ به رحم میرسد. اگر این تخمک در لولهی فالوپ با اسپرم برخورد کند و لقاح انجام شود، احتمالاً بارداری آغاز میشود.

قرص اورژانسی خیلیییی مضره هورموناتو بهم میریزه،پریودیتو بهم میریزه

برای اقدام هم از بعد پریودی ی شب درمیون اقدام کن دیگه ،

ایها الناس من خانومممممم🤕🤕دیگه نبینم کسی ب من بگه اقاا😏چندسال پیش نمیدونم چه فعل و انفعالاتی تو مغزم رخ داده ک اسمم کاربریمو محمد آراد گذاشتم ن پسری ب این اسم دارم ن اسم آدم خاصیه....اصلانمیدونم این محمد آراد کیه🤐😂😂😂

از اولین روز یک دورهی پریود تا اولین روز پریود بعدی را یک چرخه قاعدگی مینامند که در افراد مختلف بین ...

من تو همین روزا رابطه داشتم قرص خوردم نمبدونم اثر بزاره یا نه چون من ۳بار رابطه داشتم و فقط دوعدد قرص خوردم

قرص اورژانسی خیلیییی مضره هورموناتو بهم میریزه،پریودیتو بهم میریزه برای اقدام هم از بعد پریودی ی شب ...

یعنی ۷روز دیگه که پریود شدم و اثر داشت قرصه

بعد اون میتونم اقدام کنم

یعنی ۷روز دیگه که پریود شدم و اثر داشت قرصهبعد اون میتونم اقدام کنم

اره میتونی اقدام کنی بعد پریودی بعدی