2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

96 بازدید | 16 پست

بچها من ۲۹مرداد پریود شدم ۳شهریور پاک شدم

برای اقدام ۶شهریور و۷شهریور و ۹شهریور رابطه محافظت نشده داشتم و کامل تخلیه شد و فقط یکبار اونم دیشب قرص خوردم

بعدش بنا ب دلایلی مجبور ب خوردن دو عدد قرص تنسی ۱.۵ شدم دیشب

سوالم اینه ایا امکان بارداری هست یا خیر

تنسی رو ی رابطه تاثیر میزاره یا کلا از ۳تا رابطه محافظت نشده تو ۳ شب میتونه جلوگیری کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر رحمت قوی باشه حامله میشی ،من قرص اورژانسی خوردم فایده نداشت با یه بار حامله شدم

ببخشید دوست عزیزم یعنی میگی امکانش هست بگیره پس چرا میگن قرص اورژانسی جلوگیری میکنه من دوست دارم بگیرم تازه عروسی کردم

ببخشید دوست عزیزم یعنی میگی امکانش هست بگیره پس چرا میگن قرص اورژانسی جلوگیری میکنه من دوست دارم بگی ...

نمیدونم قبلش هم قرص اورژانسی خورده بودم اثر کرده بود ولی اون سری اصلا اثر نکرد و وقتی به دکتر گفتم گفت نود و نه درصد هم جلوگیری کنه یه درصد احتمال داره اثر نکنه که تو جز همون یه درصد بودی

یک بار و یک بار خوردمهر قرص برای یک بار جوابه

فکر کنم شاید من بشم

اگه پریودم بشم ۷روز دیگ ک اثر کنه بنظرتون میتونم هفته دیگ بعد پریودم دوباره رابطه داشته باشم ؟چون ۷روز دیگ بخاطر اثر قرص امکان پریودی هس بعد پاک شدن برای پریود بعدی خب حتما تخمکی ازاد میشه دیگ فقط باید تامیشو پیدا کرد