2777
2789
عنوان

زنان شاغل

560 بازدید | 24 پست

سلام 

بچها نظر تون راجب به زنان شاغل چیه؟؟؟؟ البته من دوست دارم همراه با دانشگاه کار کنم 

ولی با بچه سخته میهش ینی؟ 

کسی تجربه داره؟ 

دوستان لطفا لایک نفرمائید 🌺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر بتونی بعد از تموم شدن درست بری سر کار عالیه . چون بچه هم داری خیلی سخته . ولی اگر ناچاری , کاری که نشه وجود نداره . حتما میتونی پارت تایم بری در طول هفته.

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 

باید خانما مستقل باشن 

بیاین مستقل شدن یاد دخترا بدین 

نه اینکه شوهر رو وسیله رسیدن به ارزوهاشون بدونن

خودشون تلاش کنن به ارزوهاشون برسن

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    

خب به نظر من زنم بایدحتما کار کنه

زندگی همیشه یکنواخت نیست زبونم لال فردا همسرتون یطوری شد دیگه به خاطر خورد و خوراک و سرپناه با مرد بد زندگی نکنید

منت کسی ام نکشید برا یه مانتو و شلوار

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!
اگر بتونی بعد از تموم شدن درست بری سر کار عالیه . چون بچه هم داری خیلی سخته . ولی اگر ناچاری , کاری ...

نه برای ناچاری نیست 

شوهرم هم میگه اگه دلت میخاد مستقل باشی اشکال نداره 

البته الان عقدیم و تا 2سال دیگه عروسی داریم 

نه برای ناچاری نیست  شوهرم هم میگه اگه دلت میخاد مستقل باشی اشکال نداره  البته الان عقدی ...

اهان چون گفتی بچه دارید اصلا حدس نزدم عقد باشید.

خب مسئولیتهای زندگی توی دوران عقد کمتر هست میتونی کار کنی

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
اهان چون گفتی بچه دارید اصلا حدس نزدم عقد باشید. خب مسئولیتهای زندگی توی دوران عقد کمتر هست میتونی ...

بچه ندارم عزیزم 

برای چند سال آینده میگم 😁😁