2777
2789
عنوان

زنان شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 24 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو نینی سایت این حرف خیلی باب هست بمون خونه خانمی کن    

اخه چراااااااا؟

من نمیتونم افسرده می‌شم خونه اونم بدون کار 

بادی هرچند دوس دارم کار کنم بعد بشینم خونه😂😂😂😂

دوستان لطفا لایک نفرمائید 🌺

شاغل بودن هم مزایا داره هم معایب.مزایاش استقلال مالی ،اجتماعی تر شدن، اعتماد بنفس بالاتر، درک بهتر از شرایط زندگی و سختیهاش، دخالت کمتر اطرافیان در زندگی، اجتماعی تر بار اومدن بچه ها ،و اجساس ارزشمند و مفید بودن بیشترو ....

اما معایبش  احساس خستگی بیشتر ،اینکه چون مرد زن رو تامین نمیکنه خانم احساس توجه کمتری از جانب شوهر داره ،توجه کمتر نسبت به بچه ها حداقل از نظر زمانی،ایجاد استرس در بچه ها، منتقل شدن تنش های کاری به منزل و...

البته با توجه به نوع شغل و برخورد شوهر این مشکلات کمتر یا بیشتر هم میشن. به نظر من باتوجه ب روحیه خانم و شرایط زندگی اگه خانم از طرف شوهر تامین بشه و ترجیحا ملکی به نامش باشه اگه بچه داشته باشه تو خونه بمونه بهتره .این نظر شخصی منه .هرچند الان بعد از اینهمه سال شاغل بودن تحمل خونه برام سخته و محیط کارم برام جذابه

❤😍 محبوب من هرلحظه به نگاهت محتاجم.نگاهت را از من دریغ مکن. یکتای بی همتای من😍❤

بنظرم زن باید بشینه تو خونه خانمیش رو بکنه اگ یه کار پاره وقت تفریحی پیدا کرد که چع بهتر اگ هم نشد این همه کلاسای مختلف و سرگرمی های مختلف 

بنظرم کار بیرون زنو پیر میکنه زودتر مگه اینکه قید بچه و زندگی رو بزنی

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍

باسه بچم تو دفتر یکی رو گرفتم نگهش میداره چون کودکستان نداریم وقت شیردادن هم میرم زودی میام. من تو دوران مرخصی زایمانم دیونه شده بودم همش بچه داری و خستگی مفرط و دیوارهای خونه. الان حداقلش کار میکنم چند ساعت در روز مال خودمم در کنارش بچمم پیشمه و نگران نیستم که چی شد. اولا که پس برگشته بودم سخت بود کار و خونه داری ولی خدا رو شکر شوهرم کمکم کرد و استعفا ندادم. اولای بچه داری و شاغل بودن سخته ولی هر چی بزرگ بشه  و غذا خور ادم راحت تر میشه.