2777
2789
عنوان

زایمان

26 بازدید | 20 پست

خانما مامانا چند هفته زایمان کردین؟ برا سزارین چند هفته میگن بیا از من گفتن ۳۸که تموم شد رفت تو۳۹برم بنظرم دیره میترسم نرسم چیکار کنم استراحت کنم ؟چون فاصله ام تا بیمارستان ۲ساعته میترسم بنظرتون میشه تو این ۲یا۳ساعت رفت بیمارستان؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من دقیقا ۳۸ هفته بودم

یعنی روز اول ۳۸ هفته

سزارین

خود دکتر تاریخ داد گفتم زود نیس

گفت نه خوبه دیگ

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
خدا کنه از منم بمونه تا وقتش اینجوری خیالم راحتتره

ای بابا

هم ۴۱ هفته نگه داشتم

هم شیر خودم دادم

هم از نوزادی بازی کردم و کتاب خوندم

هم بهترین غذا دادم گوشت بره و خروس و قلم و....

بچه دوستم که شیرخشکی بود و مادرش بچه دو کتک میزنه خیلی سالمتره

میگم که حساس نباشی

ای باباهم ۴۱ هفته نگه داشتمهم شیر خودم دادمهم از نوزادی بازی کردم و کتاب خوندمهم بهترین غذا دادم گوش ...

شما به بهترین نحو هوای بچت رو داشتی همین مهمه این فرشته ها باید هواشونو داشت.گناه عزیزم چطور طفل معصوم کتک میزده؟

دختر من دقیقا ۳۸ هفته بودمیعنی روز اول ۳۸ هفته سزارین خود دکتر تاریخ داد گفتم زود نیس گفت نه خوبه دی ...

کاش از منم ۳۸میداد از من میشه اول ۳۹ خدا کنه صبرکنه تا۳۹

نمیدونم چون شبا یا وقتی دراز میکشم درد پریودی دارم نی نی سفت میکنه خودشو

کاش از منم ۳۸میداد از من میشه اول ۳۹ خدا کنه صبرکنه تا۳۹نمیدونم چون شبا یا وقتی دراز میکشم درد پریود ...

ببین ریسک نکن دکتر من دوست شوهرم بود دردم گرفت سریع اومد سزارینم کرد ولی ریسک نکن مگه اینکه با دکتر هماهنگ باشی

ببین ریسک نکن دکتر من دوست شوهرم بود دردم گرفت سریع اومد سزارینم کرد ولی ریسک نکن مگه اینکه با دکتر ...

میگه درد داشتی بیا بیمارستان ولی درد منظم ندارم یعنی از خواب بیدار میشم دارم بعد راه برم بهتر میشم

کاش از منم ۳۸میداد از من میشه اول ۳۹ خدا کنه صبرکنه تا۳۹نمیدونم چون شبا یا وقتی دراز میکشم درد پریود ...

خودت صحبت کنی قبول میکنه

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.