2777
2789
عنوان

بچه سوم

133 بازدید | 20 پست

تقریبا 50 روز دیگه بچه سومم به جمع ما اضافه میشه فکر میکنم شاید برامون غریبه باشه و نتونیم باهاش اخت بشیم آخه من که باهاش 43 سال اختلاف سنی دارم و بچه هام هم یکی 10 سال و اون یکی 14 سال اختلاف دارن باهاش اصلا نمیدونم چیکار کنم عذاب وجدان گرفتم که چرا سقطش نکردم ولی می دونم اگه سقطش هم میکردم بازم عذاب وجدان داشتم

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایشالا که سالم به دنیا بیاد ولی اختلاف سنی شما باهاش خیلیه گلم

وقتی جوابتو نمیدم ازت نترسیدم فقط نمیخوام وقت با ارزشمو برای حالی کردن توی نفهم حروم کنم اگه میخواستی بفهمی سری اولی قانع میشدی.ارزش ادما به پولشون نیست.خواهشا از پا منقل پا میشید تاپیک نزنید.اعصاب و روانم چیز با ارزشیه بخاطر تو نابودش نمی کنم.از آدمای خود چص پندار خوشم نمیاد.خانوم و اقا درخواست ندید برخورد می کنم حتما.بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم. رفتار من برازنده شخصیت توئه. ادبیاتم با شعور تو سته.اگه یه وقت حس کردی بات درست حرف نمی زنم بدون از بی شعوری خودته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوسال از من بزرگتری

من ۴۱ سالمه پسرم دوسالشه

همون خواست خدا بوده ک بدنیا بیاد

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

انشاالله که سالم و سلامت به دنیا میاد اتفاقا بهتره که دلت رو باز کن نگران نباش بچه ها هم که بزرگن کمکت میکنن آروم باش من خودم با آبجی کوچیکم ده سال اختلاف سن دارم ولی الان بهترین رفیق های همیم لازم نیست اینهمه نگران باشی حالا که سقط نکردی اونم دست خودش نبوده به دنیا آمدنش و دست خودتو شوهرت بوده پس دلتو باز کن و خوشحال باش🤭

خجالت بکش این چه حرفیه که میزنی

مادر منم سر بچه ی آخری که آورد اینجوری بود

ولی الان انقد خواهر کوچیکمو دوست داره مارو دوست نداره

انقد بهش علاقه مند میشید و براتون عزیز میشه که حتی فکرشم نکنید که کاش نمیوردیمش به دنیا

اشکال نداره ،کنار میایی ، منم بچه سومم دلم نیومد سقط کنم بارها خودم سرزنش کردم ،گریه کردم خودم فحش دادم ، ولی الان تمام زندگیمه .

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است، عباس معروفی، کتاب سال بلوا

پیشاپیش قدم نورسیده مبارک.انشاا... قدمش پر خیر و برکت باشه.اگه دوست داشتید به این سوالم پاسخ بدید طبیعی باردار شدید.من دوست داشتم برای سومی اقدام کنم همسن شما هستم ولی نمیشه

خدایا به همه دل خوش و تن سالم عطا فرما