2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 30 پست
تو موسسه ک رفتم مامانم پرسیده بود می گفتن این بهتر از همه هست یه ازمونی سختی هم دادم تراز ۷۰۰۰ به با ...

این از همه بهتر بود؟😐 یعنی چی برو شوهر کن الان مگه وقت این حرفاس

اینو عوض کن بدرد نمیخوره

حیف استعدادت

چون شرایط امسال کلا سخت بود از لحاظ روانی همه تحت فشار بودن خیلیا درست نخوندنولی نهایی کلا کتابه کتا ...

اها درست نخونده بودن...یعنی ادبیات یا ایه یا کلمات عربی زبان خارج کتاب نمیارن؟؟؟فیزیک وریاضی چی؟؟؟چیزای سخت نمیارن مثل کنکور

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسایی که نخونن یا مثل ما مجازی باشن آره سخته ولی به نظر من نهایی ها راحته فقط تصیحش سخته

یعنی همه چیز کپی کتاب؟؟ایه کلمات زبان عربی شعر ادبیات خارج کتاب نمیاد؟؟؟

یا مسائل ریاضی فیزیک سخت مثل کنکور نمیدن؟؟

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

این از همه بهتر بود؟😐 یعنی چی برو شوهر کن الان مگه وقت این حرفاس اینو عوض کن بدرد نمیخوره حیف استعد ...

یه مامانم گفتم گفت اشکال نداره داره می ترسونتت بعد بهش گفتم من نمی فهمم بعضی چیا رو وقتی جلوتر از استادا بهم برنامه میده گفت مهم نیست ۶۰ درصدشم جم کنی فعلا اوکیه

بعد خودش گفت یه بار دیگه ترازت پایین بیاد دیگه مشاورت نیستم بعد گفت این شزایط تا وسط سال هم هست حالا ببینم کی گند می زنم امتحانشو

یعنی همه چیز کپی کتاب؟؟ایه کلمات زبان عربی شعر ادبیات خارج کتاب نمیاد؟؟؟یا مسائل ریاضی فیزیک سخت مثل ...

بنظرم خوندن کتاب زیاد مهم نیست مهم اینه کلی نمونه سوال از جاهای مختلف حل کنی

اها درست نخونده بودن...یعنی ادبیات یا ایه یا کلمات عربی زبان خارج کتاب نمیارن؟؟؟فیزیک وریاضی چی؟؟؟چی ...

کلش که خارج کتاب نیست ی چند نمره ممکنه سوالاتی بدن که سطح بالاتر باشه برا اونایی که بیست میخوان ولی در حالت عادی اگه به کتاب مسلط باشی حداقل 17 الی18 رو میشه گرفت

بعدم تصحیح امتحانات مضخرف شده خیلی بد نمره میدن بعضیا انگار عقده دارن

[QUOTE=422008208]چی بگم والا[/QUOTE

بچه های دیگه که تو اموزشگاه هستن بیشترشون با همون موسسه مشاور برداشتن بعد ک می پرسم میگن با بودجه خود استادا میرن جلو مال من نمی دونم چرا اینجوریه

[QUOTE=422008208]چی بگم والا[/QUOTEبچه های دیگه که تو اموزشگاه هستن بیشترشون با همون موسسه مشاور برد ...

خب باید مشاوری پیدا کنی که باهاش اوکی باشی مثل استادای هر درس مثلا یکی با حیدری اوکیه یکی با معین کرمی