2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم باید هم نهایی هارو بخونی هم تست بزنی

احساس بدی دارم

مشاورم از برنامه تدریس استادام خیلی جلوتر میره بعد منم عقب میوفتم امتحان تستی هاشو خیلی خوب نمی دم

نهایی هات رو جدی بگیر از همون اول سال بخون ننداز موقع فرجه ها نهایی رو راحت میتونی نمره خوب بگیری و ...

تا همین الان ۴ تا درس دینی و ۳ تا ادبیلت دوازده رو خوندم ولی خیلی می ترسم

احساس بدی دارم مشاورم از برنامه تدریس استادام خیلی جلوتر میره بعد منم عقب میوفتم امتحان تستی هاشو خی ...

مشاور داری ؟

من مشاور ندارم خودم میخوام بخونم قلم چی هن ثبت نام کردم برا تستی ها هم خودشون کتاب میدن هم برنامه راهبردی دارن هم مشاور

تا همین الان ۴ تا درس دینی و ۳ تا ادبیلت دوازده رو خوندم ولی خیلی می ترسم

ترس نداره چارتا امتحانه میری میدی تموم میشه

استرستو کنترل کنی همچیو میتونی مدیریت کنی نگران نباش

این درسایی که خوندی هم ولشون نکن حتما مرور داشته باش که ملکه ذهنت بشن بخدا اگه از بیست کمتر بشی🤣

ترس نداره چارتا امتحانه میری میدی تموم میشه استرستو کنترل کنی همچیو میتونی مدیریت کنی نگران نباش این ...

مشاورم ساییده منو همش یجوری رفتار میکنه انگار هیچی نمی خونم

مشاورم ساییده منو همش یجوری رفتار میکنه انگار هیچی نمی خونم

عوضش کن

مشاور قرار باشه استرس بده تخریب بیش از حد کنه بدرد نمیخوره آثار روانیش بعدا مشخص میشه

ی مشاور واقعا دلسوز پیدا کن که راه رو کامل بهت نشون بده فقط پول براش مهم نباشه وجدان داشته باشه

عوضش کن مشاور قرار باشه استرس بده تخریب بیش از حد کنه بدرد نمیخوره آثار روانیش بعدا مشخص میشه ی مشاو ...

تو موسسه ک رفتم مامانم پرسیده بود می گفتن این بهتر از همه هست یه ازمونی سختی هم دادم تراز ۷۰۰۰ به بالا قبول می کرد قبول شدم بعد اون هفته امتحان تستی ریاضی ۳۰ زدم شیمی هم همینطور چون از بودجه تدریس استادا خیلی جلوتر بود منم بلد نبودم بعد بهم گفت درس رو ولکن برو شوهر کن خیلی ناراحت شدم بعد مثلا تا هفته پیش ریاضی رو ۱۰۰ می زدم خیلی حالمو بد کرد