2777
2789
عنوان

چشم زدن🧿

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 44 پست
مرسی ک گفتی حق داریبه هرکی میگم میگه ب تلاش بستگی داره نه ربطی نداره اتفاقا خیلی ربط داره وقتی خود خ ...

خیلی از کاراتو نگو بذار کسی ندونه من از ترس دیگه خوشی ها و موفقیت هامو نمیگم. چه بلا ها سرم نیومد تا دم مرگم مارو برد

رفیق من همسر من عاشقتم.☺️ 🥰بمونی برام😍

چشم انرژیه اصلااا به انرژیش سعی کن فکر نکنی ک روت نیاد

هر جام رفتی یا اومدن همیشه همیشه تو ذهنت باشه در پناه خدایی از شر هر چی چشم بد و انرژی منفیه اصن اینو با زبون ساده تکرار کن بگو پناه میبرم به خود خدا و در پناه خدام از شر همه انرژی های منفی و بد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه زمانی خانوادم میگفتن تو خونه فقط توییی دارو نمیخوری سالمی اینقدر گفتن اولین ناخوششون منم

بله اینم هستش۹۰٪خودمون خودمون روچشم میزنیم😁😂

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣

پسرم خیلی خوشگله تنش سالمه سالمه ولی حرف نیومد تو ۴ و خرده ای سنی ک داره. نزدیک ۵ سالش بشه. این چشم لعنتی حسودا نیست؟ من ک هر روز صدقه میدم روزی ۵۰ آیه حداقل میخونم به بالا. یه آیه الکرسی، ۲ تا حمد، ۳ توحید، یه ناس ، یه فلق ، یه کافرون، یه کوثر، یه قدر و ۷ بار بسم الله الرحمن الرحیم لاحول و... روحمو آزاد میکنه سنگینی اون روز ازم کم میشه خیلی...هر وقت اون آدم چشم شور رو میبینی ۳ بار ماشالله لا حول و ...بخون ۴قل رو بخون صلوات بفرست خیلی قویه برای رفع چشم زخم

من با دخترم هرجا میریم همه تعجب میکنن که دختر این سنی دارم و با تعجب میگن دخترته یا مامانشی اصلا بهتون نمیاد ازدواج کرده باشید چه برسه بچه انقدری

محاله برم جای غریبه و این حرفا رو نشنوم

سن کم ازدواج کردم و باردار شدم و همیشه خدا هم مریضم و دارم از سردرد میگرنی میمیرم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
خیلی از کاراتو نگو بذار کسی ندونه من از ترس دیگه خوشی ها و موفقیت هامو نمیگم. چه بلا ها سرم نیومد تا ...

میدونی بخدا قسم من انقدر حساس شدم ک دیگه نمیگم نهار چی خوردم چه برسه به اینکه موفقیت بگم ولی همونم چشم میزنن

حالام ک دیدن تموم شده رسیدن ب وزن و هیکل هی بهممیگن خوشبحالت لاغری خوشبحالت فلانی انقدر گفتن ک حالم از کلمه خوشبحالت بهم میخوره کلا خوشبحالت بار منفی دارع اینو ک دیگه من نساختم والا من خودمم راضی نیستم یکی نیست بگه شما هستی ببینی من چقدر استرس میکشیم چقدر از استرس راه میرم و هزار تا اختلال دارم ک بهم میگی خوشبحالت والا منم میخواستم یکم تپل تر باشم

واقعا تاثیر داره؟

خیلی سیسی خیلی هر موفقیت کسب کردم رو ازم گرفت بخدا آدمایی بودن ک صد برابر من بدتر بودند الان همشون از من بهترن من آدمی نبودم ک از خودم تعریف کنم اصن بدی اینکه مردم هی زر میزدن

خیلی از کاراتو نگو بذار کسی ندونه من از ترس دیگه خوشی ها و موفقیت هامو نمیگم. چه بلا ها سرم نیومد تا ...

افرییین دقیقا. بخدا پز دادن اصلا خوب نیست شاید حالت رو اون لحظه خوب کنه ولی مخاطبت ممکنه یه آه و حسرت بکشه چشم بزنه .هرکی سوال میپرسه تا جایی ک میتونین بگید شکر الحمدالله. نگین اوووو آرررره

میدونی بخدا قسم من انقدر حساس شدم ک دیگه نمیگم نهار چی خوردم چه برسه به اینکه موفقیت بگم ولی همونم چ ...

این خوشبحال رو تو باشگاهم خیلی به من میگفتن.

دیگه نمیگفتن تو خیلی زحمت کشیدی خیلی نظم داشتی

انگار شانسکیه

به ولله دوماه افتادم تو جا

افرییین دقیقا. بخدا پز دادن اصلا خوب نیست شاید حالت رو اون لحظه خوب کنه ولی مخاطبت ممکنه یه آه و حس ...

اره بخدا منم کلا دیگه همه چی سکرته مگه چیزی عیان باشه.

چون یه آه حسرت بارم کافیه

البته کلا هم اهل پز نیستم.

از یه چیز عادی میبینی برا بقیه مهمه به چشم میاد

«لَوْ کَانَ شَیْءٌ یَسْبِقُ الْقَدَرَ لَسَبَقَتْهُ الْعَیْنُ.»یعنی: «اگر چیزی میتوانست بر تقدیر الهی ...

همش میگم چرا خدا این قدرت رو به چشم مخلوق خودش داد ک تو تقدیرش تاثیر بزاره. آخه تو خدایی اونا چرا تایین کنن

افرییین دقیقا. بخدا پز دادن اصلا خوب نیست شاید حالت رو اون لحظه خوب کنه ولی مخاطبت ممکنه یه آه و حس ...

تقصیر من بدبخت چیه وقتی خودم همیشه خودمو پیش بقیه خراب میکردم ک یه وقت بخدا کسی حسرتشو نخوره هیچکس ب زندگی خودش نگاه نمیکنه بایا ما چی داریم ک بهمون حسودی میکنید همونو ازمون میگیرید لااقل برید ی کسی ک ی مال ثروتی چیزی واقعا داره رو چشم بزنید ولی خلاصه اینکه من نمیگم ولی وقتی مامانم و ابجیام انقدر هی میخواستن از من تعریف کنند حرف هم حالیشون نمیشه چه کار کنم

یه زمانی خانوادم میگفتن تو خونه فقط توییی دارو نمیخوری سالمی اینقدر گفتن اولین ناخوششون منم

الهی ...

یاد داداشم افتادم ما همه یه چند بار مریض میشدیم. ولی داداشم رو میگفتن تو حتی یه دندونت نباید خراب بشه؟ واقعا دندونش هم یه لک نداشت ورزشکار و قوی بود خیلی خیلی خیلی یهو از پیشمون رفت و فردا چندمین سالگردشه. چشم نبود؟icon