2777
2789
عنوان

چشم زدن🧿

351 بازدید | 44 پست

واقعا چشم حسود بد زندگی تو میسوزونه

ممکنه خودشونم نفهمن چشم شون شوره ها

ولی بد میزنن تمام تلاشهاتو صفر میکنن تا جایی ک دیدمهم واقعیت داده و هست مننمیدونم چرا همه بلاهایی ک سرم اومد از دست همین چشمشور آشنا و فامیل بود

چنان میومدن از من تعریف میکردند ولی تو چشمشون حسادت رو میدیدم انقدر آدما هی تعریف بی جا کردند و خونوادم هی گفتن آره این اینه و این فلانه ک هر چی توش بهترین بودم از عرش ب فرش رسوندنم 💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق داری،باید قران بخونی وصدقه بدی،کارای مهمتو ب کسی نگو

مرسی ک گفتی حق داری

به هرکی میگم میگه ب تلاش بستگی داره نه ربطی نداره اتفاقا خیلی ربط داره وقتی خود خدا تو قرآنش گفته چشم زدن وجود داره حسادت هس من واقعا نتیجه سو تو زندگیم دیدم

من خودم ب کسی نمیگم ولی مامانم خواهرام همش میگن فک میکنن دارن ازم تعریف میکنن بارها بهشون گفتم نگید ولی کو گوش شنوا

من ازترس رفت آمدنمیکنم دیگه

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣

منم چند روز پیش از خونه ی یکی که برگشتم همینجور وسایل الکی شکست فکر کن اامپ گازیمون ترکید شیشش

لباسشویی خراب شد یه شیشه از دستم افتاد شکست

یه چیزه دیگه هم شکست الان یادم نیست چی بود

دیگه اسفند دود کردم و آیتلکرسی خوندمو صدقه دادم درست سد همه چی

اینقدر انرژی خونمون منفی شده بود بخاطر چشم حسود ها

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن، بامردم بی درد ندانی چه دردیست💔

منممنم نمبدونم دیگ چیکار کنم

منکه رفت وآمدنمیکنم وهمسرم هم ازترسش نمیزاره خانواده اش بیان😁😂🤣🤣

چون میگم اوناچشم زدن🤣🤣🤣🤣

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣