بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب انصافا وقتی نامزد کردی بیا تعریف کن چیا شد مگه میشه نامزد باشینو چیزی نباشه در حد بغلو بوس من که نمیگم رابطه ج نسی من میگم پدر مادرا اونایی که آدمای معتقدین میدونن و این اگاهیو دارن که دهتر و پسر تنها بشن دیگه حداقلش بینشون اوندبغلو بوس هست میگن صیغه بخونن که حلال باشن چرا انقدر سختش کردین اگه مشکل داشت که قبل از ازدواج دیگه اون نکاح و صیغه دائم خونده نمیشد میخوان که رابطه بینتون بوجود میاد حلال باشه منظور از صیغه که توهین نیست منظور حلال کردنه همین معنی دیگه ای نداره
اگه دختر قبل از ازدواج با کسی قبلا تو نامزدی قبلیش زیر نظر خانواده ها صیغه خونده باشن براش بده !
اگه قبل ازدواج با یه شهر برنامه مثبت هیجده داشته خوب و به جاست ! 😐
عجب
میناب فراموش شدنی نیستی✐✎ 🎒 من خواب میناب دیده بودم ،درست دو ماه قبل از نه اسفند فرشته هایی که به سمت جنوب شرقی ما (یعنی هرمزگان) در پرواز بودن و رایحه معطر بهشت🍃 باخودشون اورده بودن و وقتی پرسیدم کجا میرن؟ گفتن برای علی اصغر عزاداریم و به زمین اومدیم و من گفتم الان که محرم نیس 🏴کربلا که این طرفی نیس !! و اونا دستای خاکی و سیاه شون که روی هر کدوم انگشتای بیشماری داشتن نشونم دادن و گفتن🖐️🖤👋 برای« علی اصغر ها ».. ای رهبر شهیـدم راهت ادامه دارد ✊🏼🚩شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد🌅/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا....⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠 لبیـک سید مجتبی لبیک واقعی ناگسستنی تا انقلاب مهدی 🌻🌼🧡 درسی از دل گرگ و میش فتنه ها: هیچوقت به کسی که پرچمدار و فانوس دار راه حقه شک نکن حتی به لحظه ای پلک زدن ❌ 😊