چشم6آبیشونم مدیر استارتر عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 2283 عنوان 😭😭😭😭😭😭 67 بازدید | 4 پست دلم تنگ شده براش هرکار میکنم خوب نمیشم دارم میمیرم وای دیگه قلبم وایمیسته😭😭😭😭😭😭😭😭😭 همون چشم آبی قبلی مسیحی ام🛐اکانت دست دو نفره❕❕❕ امروز | 01:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
andalibsabegh عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 9594 ای بابا ای خدادخترهای سرزمینم خودشون رو گرفتار رابطه های سمی کردنپسرهای سرزمینم هم دخترها رو به بازی گرفتناین داستان وابستگی رو یجا تمومش کنید معلمی شغل نیست عشق است
چشم6آبیشونم مدیر استارتر عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 2283 ای بابا ای خدادخترهای سرزمینم خودشون رو گرفتار رابطه های سمی کردنپسرهای سرزمینم هم دخترها رو به بازی ... مگه من از قصد خودمو عذاب میدم اخه همون چشم آبی قبلی مسیحی ام🛐اکانت دست دو نفره❕❕❕
andalibsabegh عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 9594 مگه من از قصد خودمو عذاب میدم اخه الان احساست به عقلت غلبه کردهده روز دیگه بهتر میتونی فکر کنیخودت رو از رابطه سمی نجات بده رابطه ای که قرار نیست تو رو تو مسیر درست زندگیت قرار بدهزندگی فقط آزمودن و آزمایش نیست باید از این ها درس گرفت تا دیگه اشتباه نرفت معلمی شغل نیست عشق است
چشم6آبیشونم مدیر استارتر عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 2283 الان احساست به عقلت غلبه کردهده روز دیگه بهتر میتونی فکر کنیخودت رو از رابطه سمی نجات بده رابطه ای ک ... من هیچزندگی ای ندارم نه شغل نه درس نه دوست نه خواهر بردار فامیل هم ندارم همه قهرن هفت سال باهاش بودم بزرگم کرد دارم روانی میشم قلبم یخ زده همون چشم آبی قبلی مسیحی ام🛐اکانت دست دو نفره❕❕❕