2777
2789
عنوان

من با نامزدم

93 بازدید | 7 پست

دوست بودم

خواهرمم با شوهرش دوست بود

ولی خواهرم از اول بساز بود چ تو دوستی چ نامزدی چ الان تو زندگی ۱سوت طلام نداره ۴ماه یبارم لباس نمیگیره خیلی به فکر جیب شوهرشه ولی خونواده شوهرش دومتر زبون دارن براش و اذیتش میکنن کافیه ی هزاری برا خودش خرج کنه سریع پیگیرش میشن شوهرشم لال اصلا جواب خونوادشو نمیده

ولی من دوستم بودیم باز ازش پول میگرفتم و بعضی خریدامو پاش گذاشتم الانم کل خرجام باهاش و خیلی ولحرجم چ روتین پوستی کامل چ لباس و خونواده شوهر خداروصکر یبار نگفتن چیزی یا خود شوهر

اینارو گفتم ک بگم اگه زیاد از خودت بگذره اون گدشتو پای دلسوزی و عشقت نمیزارن پای وظیفت میزارن بااینکه اخلاق طاهر و ادب خواهرم از من هزاربرابر بیشترع

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقاا دوست منم خیلی جاها در برابر شوهر و خانواده شوهر کوتاه اومد و الان در حدی شده که به جاش تصمیم ...

دقیقا من امروز شاید باورت نشه مجبور شدم با برادر شوهر خواهرم دعوا کنم و بهش بگم مردک بتوچه ک بخواهر من گیر میدی در این حد خانواده دخالتگری دارن بااینکه بقیه عروساشون سطح سواد خانوادگیشون خیلی از خواهرم پایین تره ولی چون از اول کوتاه نیومدن اون احترامه رو دارن

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

خرج کردن یا نکردن تا یه حدی ربط داره ولی بیشتر ذات آدم مهمه

تاحدی نه

به حرفم میرسی ۹۹درصدش به ارجو احترامیه ک خودت برای خودت قائل میشی خرج کردن و توقع داشتن از شوهرت اون احترامو برات میاره

تاحدی نهبه حرفم میرسی ۹۹درصدش به ارجو احترامیه ک خودت برای خودت قائل میشی خرج کردن و توقع داشتن از ش ...

به حرف خودم رسیدم چون ۱۵ ساله ازدواج کردم و تجربه م قطعا از شما بیشتره عزیزم

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
دقیقا من امروز شاید باورت نشه مجبور شدم با برادر شوهر خواهرم دعوا کنم و بهش بگم مردک بتوچه ک بخواهر ...

دقیقااا

زن که ارج داره خرج داره

دوست من بخاطر شوهرش تمام طلاهاشو فروخت تا شوهرش کسب و کار راه بندازه الان که میخواد ازدواج کنه هیچی نداره بپوشه کار شوهرشم آنچنان درآمد نداره که بتونه براش طلا بگیره