2777
2789
عنوان

آشنایی با وام های قرض الحسنه

2605 بازدید | 6 پست

همانطور که اطلاع دارید بهترین وام ها، از نوع قرض الحسنه هستند، همه بانک برای دادن وام قرض الحسنه شرایطی دارند که بدین صورت می باشد.

بانک مهر ایران، به ازای هر 4 ماه سپرده گذاری، برابر  مبلغ سپرده گذاری شده وام میدهد با کارمزد 4% با اقساط 10ماهه، به ازای هر 1 ماه سپرده گذاری  4 ماه به اقساط اضافه می شود

بانک رسالت، به ازای هر 6 ماه سپرده گذاری، برابر  مبلغ سپرده گذاری شده وام میدهد با کارمزد 2% با اقساط 12ماهه، به ازای هر 1 ماه سپرده گذاری  2 ماه به اقساط اضافه می شود

بانک انصار، به ازای هر 5 ماه سپرده گذاری، برابر  مبلغ سپرده گذاری شده وام میدهد با کارمزد 2% با اقساط 10ماهه، به ازای هر 1 ماه سپرده گذاری  2 ماه به اقساط اضافه می شود

موسسه ملل ، به ازای هر 6 ماه سپرده گذاری، برابر  مبلغ سپرده گذاری شده وام میدهد با کارمزد 4% می دهد با اقساط 12ماهه، به ازای هر 1 ماه سپرده گذاری  2 ماه به اقساط اضافه می شود

بانک تجارت دو تا طرح با نام افرا دارد:

به ازای هر 6 ماه سپرده گذاری، 50%  مبلغ سپرده گذاری شده وام میدهد با کارمزد 4% می دهد با اقساط 24ماهه

به ازای هر 6 ماه سپرده گذاری، 75%  مبلغ سپرده گذاری شده وام میدهد با کارمزد 8% می دهد با اقساط 18ماهه

ممنون .جالب بود.فقط سقف وام رو هم میدونید واین که چقدر تو حساب مسدود میشه؟واینکه شرایط ضمانتش چیه

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون .جالب بود.فقط سقف وام رو هم میدونید واین که چقدر تو حساب مسدود میشه؟واینکه شرایط ضمانتش چیه

قرض الحسنه 20میلیون است ولی مهرایران تا 30 تومن هم میدهد.

هیچی مسدود نمیشود، کامل پولتون را میتوانید بردارید، طرح های مسدوی طرح سپرده طالایی بانک رفا و طرح فاخر قوانین و...... هستند که راجب آنها جداگانه تاپیک میزنم.

هر بانکی شرایط مخصوص به خود را داره از همه بدتر هم رسالت است.از خود وام گیرنده هم چک میگیره

ضامن گواهی کسر حقوق، در بعضی از بانک هام چک  هم می گیرند، فیش حقوقی

هر بانکی شرایط مخصوص به خود را داره از همه بدتر هم رسالت است.از خود وام گیرنده هم چک میگیره ضامن گو ...

ممنون.لطف کردین.ولی سقف واماشون خیلی کمه.فکر کنم مهر اقتصاد سقف وامش بیشتر باشه.

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
ممنون.لطف کردین.ولی سقف واماشون خیلی کمه.فکر کنم مهر اقتصاد سقف وامش بیشتر باشه.

وام قرض الحسنه سقفش همین مقدار است، ولی وام های غیر قرض الحسنه مانند طرح میثاق بانک مهر اقتصاد سقفشان کمی بیشتر است