2777
2789
عنوان

زخم دهانه رحم

71 بازدید | 6 پست

س ماه پیش رفتم معاینه بخاطر لکه بینی گفت زخم دهانه رحم پاپ اسمیر هم دادم منفی بود باز دارو تموم شد رفتم معاینه گفت یکم زحمت مونده الان دو هفته بود لکه نداشتم دو شب پیش رابطه داشتم الان امروز باز لکه اومد خیلی نگرانم کسی تجریش داره توروخدا ج بدین دو دوره دارو مصرف کردم

منو هم لایک کنید.. فقط اگر پیشنهاد یخ گذاشتن بهت دکتر داد به هیچ عنوان انجام نده... سعی کن گل ختمی دمنوش درست کنی بخوری... ابزن بومادران انجام بده و لباس زیر اصلا نپوش... دارچین مصرف من تا کم کم خوب بشه

سلامتی امام زمان صلوات🌹🙏لطفا از هر جنسیتی که هستید درخواست دوستی نفرستید... سپاس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما لکه بینی زخم داشتی چند وقته اینجوری من نگرانم بیماری بدی نباشه

چند سال پیش زخم داشتم دارو مصرف کردم دو دوره کامل خوب نشدم.. دکتر گفت باید فریز کنی... فریز کردن همانا و عفونت های مکرر همانا... آنا چند ماهه ورزش شروع مردم و جوش نده هایی که برلی عفونت خوبه میخورم و سیگبم غداییم رو اصلاح کردم بهتر شدم... موقعی که زخم داشتم کرد د شدید میگرفتم.. این موارد رو رعایت کن.. پونه کوهی هم عالیه، دم کن بخور سعی کن با همین موارد خوب بشی..

سلامتی امام زمان صلوات🌹🙏لطفا از هر جنسیتی که هستید درخواست دوستی نفرستید... سپاس

بعد مه این موارد رو دو هفته تا یک ماه مراعات کردی، بعد برو یه دکتر خوب که معاینتون کنه.. نه نگران نباش خوب میشی..

بعد مه این موارد رو دو هفته تا یک ماه مراعات کردی، بعد برو یه دکتر خوب که معاینتون کنه.. نه نگران ن ...

کلوپوسکپی انجام ندادین میشه بگین چجوری خوب شدین چ مواد غذایی حذف کردین من تنبلی تخمدان هم دارم

دو دوره درمان دکتر بود که هنوز کامل خوب نشده بودم و دو بار فریز کردم که به شدت اشتباه بود و رحمم حساس شد... اما بومادران و گل ختمی و گل مریم هر کدوم دو قاشق بریزید تو آب بجوشید، بعد از صافی خیلی ریز رد کنید به مدت دو هفته، هر روز توش بشینید... فست فود نخورید. غذا کم روغن و متناسب با وزن... نوشیدنی گازدار و تنقلات نخورید.. کلا سبک غذاتون سالم باشه... جوشونده زنجبیل، دارچین،گل ختمی، بومادران ناشتا و... بخورید.. برای خوردن جوشونده حتمآ با عطاری صحبت کنید که اگر دیابت یا هر موردی داشتید طبق اون راهنماییتون کنن، چون مصرف گیاهان دارویی ممکنه برای این موارد ضرر داشته باشه...