کسی بوده قبلا زیاد بکشه الان کم کرده باشه؟ چجوری کنترل میکنین؟ اذیت نمیشین؟ امروز اولین روزیه که کم کردم خیلی اذیتم قبلا مصرفم بیشتر از یه پاکت بود الان فقط ۸ تا کشیدم
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
اینارو حذف کن کلا و سعی کن نخری ک پیشت باشه و در دسترست
چند وقت اذیت بودین؟ وسوسه نمیشدین؟ من هر دفعه که کم میکنم توی دوران پریودم دوباره زیاد میشه اصلا اون تایم نمیتونم تحمل کنم نکشم تنها چیزی که آرومم میکنه سیگاره
چند وقت اذیت بودین؟ وسوسه نمیشدین؟ من هر دفعه که کم میکنم توی دوران پریودم دوباره زیاد میشه اصلا اون ...
من کلا یک ماه درگیر بودم و واقعا اذیت شدم ولی ب خودم قول دادم ک تمومش کنم الان سه ساله برام مسخره شده دیگه الان خندم میگیره پادرد میگرفتم صبح ک بیدار میشدم انگار کتک خورده بودم از بدن درد
نه اصلا برام مهم نیست دروغ بهت نگم اولاش وسوسه میشی ک همونجا مهمه شل نکنی
ایشالا منم بتونم حداقل کمش کنم چون یه وقتا از سینه لرد و نفس تنگی به حال مرگ میوفتم چون از بچگی کشیدم یه روانشناس گفت برا تویی که زیر ۱۶ سال شروع کردی ترکش خیلی سخت تره