2777
2789
عنوان

دخترای سیگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 90 پست

هر سری سیگار میکشی ۲۰ تومن واریز کن خیریه

و هر سری میکشی بلافاصله یه فعالیت بدنی سخت انجام بده، باید قادر به انجام دادنش باشی ولی هربار به غلط کردن بیفتی، مثل ۳۰ تا دراز نشست(بر اساس آمادگی بدنیت تعدادشو انتخاب کن). اینجوری مغز به یه جایی میرسه که میفهمه لذت حاصل از سیگار ارزش اونهمه سختی و نداره

روش علمیه، امتحانش کن

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
همین الانشم حالم خیلی بده

پا درد میگیری سر درد میگیری بدن درد میگیری بشدت عصبی میشی ک باهمه دعوا داری حوصله خودتم نداری همه اینارو باید تو ذهنت و روانت حل کنی وگرنه نمیشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مراقب باش از یه جایی به بعد بدون سیگار هیچ کاری نمیتونی بکنی چشم باز کنی میبنی روزی یه پاکت داری میک ...

لعنت ب این روزگار .شما ی هو حذفش کن.سردرد میشی ی قهوه بخور فقط مواظب باش ب قهوه دیگه معتاد نشی خواهر

اها اینو هم بگم بعدش پوستت فوق العاده زیباتر میشه صبح با حس عالی بیدار میشی با کلی ادم رفت و امد میکنی غذا خوردنت عالی میشه تازه میفهمی مزه غذا چیه و کلی کارای ک بخاطر سیگهر عقب افتادی یا جمع های ک بخاطر سیگار زود ازشون میرفتی چقد بهت حال میده

دقیقاااا😂😂😂😂

من هزار بار تصمیم گرفتم و نشد هزارتا برنامه پیاده کردم نشد هزاربار ب خودم قول دادم فحش گذاشتم بازم نشد ی روز واقعا حالم بهم خورد از این وضعیت چون تو ی جمع دوست داشتنی بودم و سر دردم شروع شد و مجبور شدم اون جمع ترک کنم بخاطر ی چیز اشغال و از فرداش واقعا گذاشتم کنار ولی خب همه اینا ک گفتم داشت

منم الان ۷ ساله میکشم

ببین ذهنتو اول اماده کن اصلا عجله نکن بزار ذهنت قبول کنه صددرصد اشتباهه این موضوع تو جمع سیگاری و ایناهم نرو با هیچکسم مطرح نکن اول تو خودت حلش کن

من هزار بار تصمیم گرفتم و نشد هزارتا برنامه پیاده کردم نشد هزاربار ب خودم قول دادم فحش گذاشتم بازم ن ...

منم ۳ ۴ ساله هر راهیو میرم نمیشه حتی وارنکلین هم حالمو بد کرد بعد برا خانوما سخت تره چون یه جاهایی نمیخوای بوی سیگار بدی و باید تحمل کنی نکشی من ۲ ساعت نمیکشم سردرد میشم واقعا حتی یه وقتا نصف شب از خواب پا میشم میکشم بعد دوباره میخوابم یا تو دانشگاه وسط کلاس میرم بیرون میکشم برمیگردم

ببین ذهنتو اول اماده کن اصلا عجله نکن بزار ذهنت قبول کنه صددرصد اشتباهه این موضوع تو جمع سیگاری و ای ...

واسه همین میگم فعلا آماده ترک نیستم فقط میخوام کم بکشم چون واقعا هیچ کاری نمیتونم بکنم بخاطر نفس تنگی به دوپامینش نیاز دارم