2777
2789
عنوان

دخترای سیگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 90 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نمیتونم اصلا حالم بد میشه همین الانم حالم بده فقط میخوام کم کنم برسونم به ۴ ۵ تا

یه دفعه بزاری کنار میشه اما کم کنی نه

زیاد دیدم این مواردو ک بدتر از اینارو ترک کردن سیگار ک چیزی نیست

پروف خودمم شات نگیرید.متاسفانه در دورانی زندگی می کنیم که آدم ها به چیزهایی که باید از اون ها خجالت بکشن دارن افتخار میکنن

با هر نخ کمتر ی پاداش برا خودت در نظر بگیر تایمایی ک بیشتر استفاده داری رو عوض کن بجاش اون تایمه خودتو سرگرم کن برو باشگاه یا بخواب یا کارای خونتو انجام بده یکاری کن ک حواست پرت بشه بعد خود ب خود میبینی تموم شده وقتی روشن میکنی زیاد کام نگیر بازی بازی کن بیشتر

قبلا بیشتر بودی؟ از دستت در نمیره؟

نه همین

سر مهمونیا یا کسی بیاد خونمون(ویلا زندگی میکنم) باهم بریم دور ویلا قدم بزنیم چرا میره بالای ۱۰ تا

ما به خدا اعتقاد و اعتماد داریم / مسلط به ۶ زبان زنده دنیا

آفرین که امروز کم کردی، دلیرانه

همین هشتتاست یک گامِ شیرینانه

اگر سخت است، بدان عادیست این درد

ولی کمکم شود آرام، دلآورد

بهجای سیگار، آب نوش و برخیز

کمی راه برو، با نفسی عمیق نیز

هوس چون موج آید، میرود زود

تو صبرش کن، که بعدش حال تو خوب

نه یکشب رهِ رهایی میشود طی

قدمقدم برو، پیروز و شکیبای

اگر لغزیدی، اصلاً غم نخور باز

دوباره راه خود گیر و بکن آغاز

منم باور دارم ای دوستِ جانم

که فردا کمتر از امروز بمانم

همین که کم نمودی، برد کردی

به سوی زندگی یک گام بردی 🌱💪

وای نکنننننن بیچاره میشی من نکشم سر درد میشم

من شوهرم سیگار میکشه اوایل کنارش از این میوه ای ها میخریدم میکشیدم الان روزی دو سه نخ از بسته شوهرم میکشم.خیلی اعصابم خورده این روزا اروم میشم چیکار کنم بعدم اینقد از بوش بدم میاد سریع دست صو تم میشورم مسواک میزنم

من نمیکشم حالم بد میشه سردرد شدید میشم

من روزی دوپاکت بودم الان سه ساله ک نمیکشم سیگار تلقین ذهنه و سر دردو اینا همش الکلیه بیشتر تلقینه روانیه دست خود شخصم نیست یا باید تا خرخره بکشی ک زده بشی ازش یا باید اینکارز ک گفتم انجام بدی یا یهو تموم کنی

من شوهرم سیگار میکشه اوایل کنارش از این میوه ای ها میخریدم میکشیدم الان روزی دو سه نخ از بسته شوهرم ...

مراقب باش از یه جایی به بعد بدون سیگار هیچ کاری نمیتونی بکنی چشم باز کنی میبنی روزی یه پاکت داری میکشی