2777
2789
عنوان

دخترای سیگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 90 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو گلوت حس میکنی چیزی گیر کرده ؟

بعضی وقتا یکی دوبار از شدت درد توهم سرطان سینه زدم کلی رفتم دکتر گفت هیچیت نیست فعلا ولی تو ریه هات کامل باز نشده و بخاطر اینکه تنفست سخت تره به ریه هات فشار میاد و قفسه سینت درد میگیره

برو نیکوتین پایین بگیر از این ب بعد اوسکارنقره بهترین گزینه س

ناپولی میگرفتم یه مدت بعد دیدم ۲ پاکت میکشم گفتم سنگین تر بگیرم کم بکشم یه مدت بعد شد همون من ناپولی واقعا ۳ ۴ تا پشت همم میکشیدم

بعضی وقتا یکی دوبار از شدت درد توهم سرطان سینه زدم کلی رفتم دکتر گفت هیچیت نیست فعلا ولی تو ریه هات ...

خلطه پشت حلقه سیگارو ترک کنی یکی دوهفته خلت کنده میشه میره اوکی میشی ایشالله

ناپولی میگرفتم یه مدت بعد دیدم ۲ پاکت میکشم گفتم سنگین تر بگیرم کم بکشم یه مدت بعد شد همون من ناپولی ...

ن دیگه شما ب مارک کاری نداشته باش نیکوتین پایین بگیر هر کدوم راحتی فک کن همون لایته زیاد ب اینش کاری نداشته باش

امیدارم یه روزی بشه واقعا بالای ۲۰ بتر سعی کردم ولی ته تهش یه هفته بوده

زیادی تو ذهنت بزرگش نکن نیازیم نیست فک کنی باید ب هر دری بزنی من همه درارو زدم نشده فقط خودت باید بخوای

ن دیگه شما ب مارک کاری نداشته باش نیکوتین پایین بگیر هر کدوم راحتی فک کن همون لایته زیاد ب اینش کاری ...

یکی دو روز اولش سخته که نمیگیره بعد عادت کنم اوکیه هدف امروزم ۱۲ ۱۳ تا بوده نصف روزای دیگه الان تو مرحله ایم که میخوام برم ۹امی رو بکشم

یکی دو روز اولش سخته که نمیگیره بعد عادت کنم اوکیه هدف امروزم ۱۲ ۱۳ تا بوده نصف روزای دیگه الان تو م ...

دائمم ب خودت نگو امروز اینقد فردا اون قدر ی پاکت بزار توش همون ۹ تا رو بزار و ب خودت بگو همینو داری مدیریت کن خودت