2777
2789
عنوان

بچه ها 🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 75 بازدید | 22 پست
خنگ نیستی بابا . تمرین میخواد . ولی یک دفتر کوچیک با خودت بنظرم داشته باش (موقع خرید اینا)ولی این ات ...

واقلا عادیه ؟ سوالو نوشتم من ازم پرسید مثلا ۸ یا ۵ درصد تو یک لیتر چقده من ذهنی نتوستم 🥲

واقعا من ذهنی نمیتونممم به خدا بعد بهم گفت شما به چه امیدی میاین مثلا کلاس حالم بد شد 🥲🥲😭 شاید صو ...

هییچچچ اشکالی نداره

مهم جوابه ، مهم تویی

اقا نمیتونی

تموم شد رفت

اگر یه معلم اینو نمیفهمه بنظرم عوضش کن چون خیلی گاوه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقلا عادیه ؟ سوالو نوشتم من ازم پرسید مثلا ۸ یا ۵ درصد تو یک لیتر چقده من ذهنی نتوستم 🥲

بنظرم یکی از دلایلش اینه که مفاهیم ریاضی رو خوب متوجه نشدید که این به معنی (خنگ بودن)نیست! با تمرین درس میشه. چیزای پیجیده ترم همون کاغذ اینا ائکیه

هییچچچ اشکالی ندارهمهم جوابه ، مهم تویی اقا نمیتونیتموم شد رفتاگر یه معلم اینو نمیفهمه بنظرم عوضش کن ...

من خودمم چند بار هوش محاسباتم پایینه تو برگه من تمرین کنم میتونم جواب درست رو بدست بیارم ولی نمیتونم ذهنی انجام بدم ا کسی بلاخره یه هوشی داره مرسی عشقمممم واقعا بهم روحیه دادی 😘😘😘❤❤

من خودمم چند بار هوش محاسباتم پایینه تو برگه من تمرین کنم میتونم جواب درست رو بدست بیارم ولی نمیتونم ...

قربونت غزیزم

نذار یه همچین ادمای سطح پایینی اعتماد به نفستو بگیرن

انسانها هیچ کدوم شبیه هم نیستن