2777
2789
عنوان

بچه ها 🤦🏻‍♀️

75 بازدید | 22 پست

۲۲ سالمه محاسبات ریاضیم خیلی ضعیفه اصن واقعا خجالت میکشم بابت این موضوع

مثلا امروز یه سوال پرسیده بودن من رو برگه باشه اون هستم میتونم چیزی حل کنم ولی ذهنی مغزم قفل میکنه نمیتونم

🥲🤦🏻♀️🤦🏻♀️ سوال تناسب بود مثلا ۵ یا ۸ درصد در ۱ لیتر چقده عمدتا ؟ همیشه من تو محاسبات مشکل داشتم تو بچگی 🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خیلیا مشکل دارناصلا خیلیا ضرب ساده رو همخ نمیتونن انجام بدن

مرسی گلم که اینو گفتی ولی طرف بهم گفت چه طور نمیتونین یه محاسبه ساده انجام بدین ذهنی اصن حس کردم خنگم 🥲

اره رو کاغذ میتونم ولی ذهنی نمیتونم مغزم قفل میکنه حس میکنم خنگم 🥲🥲

نهههههههه خواهر من نابغه ریاضیه ( حتی تو کنکورش 80 درصد زد ) ولی هر چی میخواد حل بکنه رو کاغذ فقط . ولی گاها برای بازی ریاضی جمع و تفریق اینارو تمرین بکن

نهههههههه خواهر من نابغه ریاضیه ( حتی تو کنکورش 80 درصد زد ) ولی هر چی میخواد حل بکنه رو کاغذ فقط . ...

دقیقا الان این سوالی که پرسید از من مثلا ۵ یا ۸ درصد تو یک لیتر میشه چقد ذهنی واقعا نمیتونستم این تناسب میخواست باید رو کاغذ مینوشتم میگفت چه طو بلد نیستی یه محاسبه ساده رو 🥲

چ بگم عشقم خب ذهنی نمیتونم مگه دست خودمه 🥲😂

ایرادی نداره

همه ک نباید تو محاسبات مهارت داشته باشن

نمیدونم چ جوری حوصله دارید تو زندگی بقیه دخالت کنید،من تو زندگی خودمم ی جوری رفتارمیکنم انگار زندگی من نیس🤧

مرسی گلم که اینو گفتی ولی طرف بهم گفت چه طور نمیتونین یه محاسبه ساده انجام بدین ذهنی اصن حس کردم خنگ ...

طرف غلط کرده

خیلیاااا دو ضرب دو روهم میزنن ماشین خساب

اصلااا اشکال نداره

هرکس ذهنش یه جوره

یکی محاسبش قویه یکی حفظیش یکی حافظش قویه درکل همه مثل هم نیستن

مرسی گلم که اینو گفتی ولی طرف بهم گفت چه طور نمیتونین یه محاسبه ساده انجام بدین ذهنی اصن حس کردم خنگ ...

خنگ نیستی بابا . تمرین میخواد . ولی یک دفتر کوچیک با خودت بنظرم داشته باش (موقع خرید اینا)ولی این اتفاق اصلا چچیز عجیب و حتی بدی نیست و بنظرم خیلیم عادیه

طرف غلط کردهخیلیاااا دو ضرب دو روهم میزنن ماشین خساباصلااا اشکال ندارههرکس ذهنش یه جورهیکی محاسبش قو ...

واقعا من ذهنی نمیتونممم به خدا بعد بهم گفت شما به چه امیدی میاین مثلا کلاس حالم بد شد 🥲🥲😭 شاید صورت سوال ساده باشه ولی ذهنم نمیتونم من