2777
2789
عنوان

🤣🤣🤣🤣نمیخندی نیا🤣🤣🤣🤣

418 بازدید | 44 پست

میدونید ماهیها خواهرشون رو چی صدا میڪنن؟

آبزی.😅😀

اولین بزی ڪه دیابت داشت چه نام داشت؟

بزبز قندی😂

وقتی تولد میوهها باشه، ڪادو واسههم چی میبرن؟

آواڪادو!🥑🤣

وقتی ریهها سردشون میشه، چیڪار میڪنن؟

حنجرهها رو میبندن.😬🤣

میدونید پرتقالها با چی میرن دانشگاه؟

ڪیف تامسونت.🤣

وقتی تخممرغ دو زرده میشه چه اتفاقی میافته؟

از بازی بعدی محروم میشه.😂😂

میدونید وقتی پیراهنها تصادف میڪنن چیڪار میڪنن؟

زنگ میزنن اتو بیاد چروڪی بڪشه.😁😁

وقتی یه خیار ناراحته رفیقش بهش چی میگه؟

میگه بیخیااااااااااااار!!!😁😁

چرا تخممرغها ڪچلن؟

چون همشون از یه شونه استفاده میڪنن.😐😂

میدونید فلشها وقتی میرن رستوران چی سفارش میدن؟

6 گیگ.😂😂😂

اون چیه ڪه خیلی میچسبه؟

چسب!😐😂

وقتی دوتا میخ ازدواج میڪنن ماهعسل ڪجا میرن؟

میرن تو دیوار.🤣😂

میدونید اگر از یه خونه بیشتر از حد معمول دزدی بشه چه اتفاقی میافته؟

خونه اوردزد میڪنه!🤭😂

میدونید در بین لبنیات ڪدوم یڪی بیشترین خدمت رو به مردم میڪنه؟

ماست! چون از قدیم گفتن خدمت از ماست.😬🤣

میدونید خودڪارها وقتی افسرده میشن ڪجا میرن؟

میرن پیش رواننویس.😐😂

میدونید چرا ڪیبوردها زیاد ڪار میڪنن؟

چون دوتا شیفت دارن. 😂

نونها وقتی هجده سالشون میشه چی میشن؟

به سن جانونی میرسن.🤪😂

اگر یڪ اسڪلت از بالای دیوار بپره پایین چه بلایی سرش میاد؟

هیچوقت این ڪار رو انجام نمیده، چون جیگرشو نداره.👻😂

اگه یه شیرینیفروشی آتیش بگیره چی میشه؟

تر و خشڪ با هم میسوزن.😀😆

اگه یه رستوان گیاهی آتیش بگیره چی؟

نه سیخ میسوزه نه ڪباب.😀😆

وقتی یه ڪشور تعجب میڪنه چی میگه؟

میگه: شهرااااااااااام! 😂😁

وقتی یه فلش تعجب میڪنه چی میگه؟

میگه: حجمااااااام. 😂😁

میدونید به مورچهای ڪه تی میڪشه چی میگن؟

تیمور.😑😐😅

میدونید ماهیها وقتی میخوان غذا بخورن چیڪار میڪنن؟

سفره ماهی رو پهن میڪنند.🤭😂

اگه حیوونهای نادر رو بڪشید چی میشه؟

نادر ناراحت میشه.😠😎😎

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣

🤣😂

در میان هیاهوی بی پایان این جهان،من هنوز به ارامش یک شب ساکت، به نورماه و به رویاهایی که هیچ کس از آن ها خبر ندارد،پناه می برم. شاید دنیا همیشه مهربان نباشد،اما من هنوز دلم میخواهد قشنگی هایش را باور کنم🌙🪽:)))))

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

انقد شیرین بود کم مونده شکرک ببندم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
ایح ایح ایح

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣

سیگارا وقتی خوشحال میشن توتونشون عروسی میشه

اگر غلط املایی ببینم میگم و اگر اشتباه داشتم لطفا بگید ممکنه تو ی تاپیک باهاتون بحث کنم و تو تاپیک دیگه باهاتون موافق باشم. حتی ممکنه تو ی تاپیک با بعضی حرفاتون موافق باشم و با بعضی مخالف چون فقط و فقط به اون حرف توجه میکنم و جواب میدم نه خود شخص یا نظرات دیگش. عکس پروفایل : خانم آذر شیوا

امضای خودم از همشون باحال تره

عالی بود🤣

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
سیگارا وقتی خوشحال میشن توتونشون عروسی میشه

🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤣🤣🤣🤣🤣

اون میخه و تیمور

فقط تیمور😁😂