2777
2789
عنوان

🤣🤣🤣🤣نمیخندی نیا🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 54 پست
جو دوسرپرک، مامانباباش میمیرن، بیسرپرک میشه ..🥺 ˼

حالا که اینو گفتید جا داره بگم جودوسر پرک معجزه پوسته، هم شفاف میکنه هم جوشو کنترل میکنه 😁🎀 سه روزه استفاده میکنم راضیم😅

مذهبی های افراطی نه در تاپیک من شرکت کنن نه ریپ بزنن

جو دوسرپرک، مامانباباش میمیرن، بیسرپرک میشه ..🥺 ˼

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مردم خداااااا

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حالا که اینو گفتید جا داره بگم جودوسر پرک معجزه پوسته، هم شفاف میکنه هم جوشو کنترل میکنه 😁🎀 سه روز ...

چجوری استفاده میکنید؟ ماسک درست میکنید؟

اگر غلط املایی ببینم میگم و اگر اشتباه داشتم لطفا بگید ممکنه تو ی تاپیک باهاتون بحث کنم و تو تاپیک دیگه باهاتون موافق باشم. حتی ممکنه تو ی تاپیک با بعضی حرفاتون موافق باشم و با بعضی مخالف چون فقط و فقط به اون حرف توجه میکنم و جواب میدم نه خود شخص یا نظرات دیگش. عکس پروفایل : خانم آذر شیوا

چجوری استفاده میکنید؟ ماسک درست میکنید؟

بله ماسکش میکنم خیلی عالیه، بسته به پوست خودتون و چیزایی که دارید قاطیش می کنید

مثلا جودوسرپرک با عسل= این معجزه خالصه هم ابرسانی میشه هم تمیز

جودوسد پرک با ماسک= شفاف و بدون جوش میشه صورتتون

جودوسر پرک با گلاب= اینم عالیه علاوه بر تمیزی و شفافیت ارومم میکنه

با ابم میشه زد اونم خیلی خوبه خودم استفاده کردم عالی بودد

همه اون خاصیتا هم گفتم فقط جودوسر پرک با اب هم داره سلیقه ی هست دیگه....

مذهبی های افراطی نه در تاپیک من شرکت کنن نه ریپ بزنن

بله ماسکش میکنم خیلی عالیه، بسته به پوست خودتون و چیزایی که دارید قاطیش می کنیدمثلا جودوسرپرک با عسل ...

جالبه

خیلی ممنون که گفتید♥️

اگر غلط املایی ببینم میگم و اگر اشتباه داشتم لطفا بگید ممکنه تو ی تاپیک باهاتون بحث کنم و تو تاپیک دیگه باهاتون موافق باشم. حتی ممکنه تو ی تاپیک با بعضی حرفاتون موافق باشم و با بعضی مخالف چون فقط و فقط به اون حرف توجه میکنم و جواب میدم نه خود شخص یا نظرات دیگش. عکس پروفایل : خانم آذر شیوا

خندم اسنپ گرفت الان میاد

کاربرpkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی؟!💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد

اومد😂😂😂😂

کاربرpkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی؟!💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد

خندم اسنپ گرفت الان میاد

سلام رفیق دیروزی🤪🤪🤪🤪

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....

اسنپیه زودرسید شمارشو به ماهم بده😂😂

😂😂😂

سلام رفیق دیروزی🤪🤪🤪🤪

سلام😂😂😂😂