2777
2789
عنوان

🧖🏻‍♀️🧖🏻‍♀️

81 بازدید | 4 پست

«چیزایی که کسی بهت نمیگه، ولی من میگم...» 🪞✨

• گاهی دلت برای یک آدم تنگ نشده؛ برای حسی که وقتی کنارش بودی داشتی تنگ شده.

• بعضی وقتا خستگیات از زیاد کار کردن نیست؛ از زیاد فکر کردن به چیزاییه که دست تو نیست.

• اگر همیشه باید خودت رو توضیح بدی تا کسی درست بفهمدت، شاید مشکل از توضیح دادن تو نیست؛ آدم روبهروت قصد فهمیدن نداره.

• بعضی «بیتفاوتیها» در واقع بیتفاوتی نیستن؛ آدم فقط اونقدر خسته شده که دیگه توان واکنش نداره.

• ممکنه دلت بخواد برگردی به گذشته، نه چون گذشته بهتر بود؛ چون اون موقع هنوز امیدت به بعضی چیزها از بین نرفته بود.

• گاهی چیزی که اسمش رو «تنبل بودن» گذاشتی، در واقع ذهنیه که از فشار زیاد خاموش شده.

• لازم نیست هر چیزی که ناراحتت میکنه، فوراً حلش کنی؛ بعضی احساسات اول باید فهمیده بشن، بعد حل.

• بعضی آدمها وقتی میبینن دیگه نمیتونی مثل قبل تحملشون کنی، میگن «عوض شدی»؛ آره، شاید بالاخره خودم رو انتخاب کردم.

• همیشه کسی که کمتر حرف میزنه، آرومتر نیست؛ بعضیا فقط یاد گرفتن دردشون رو خصوصی نگه دارن.

• و یه حقیقت تلخ: گاهی منتظر عذرخواهی کسی هستی که اصلاً خودش رو مقصر نمیدونه.

• قرار نیست هر چیزی که از دست دادی دوباره به دست بیاری؛ بعضی فقدانها قراره جای خالیشون رو به یک نسخهی جدید از تو بدن.

• بعضی شبها مشکل این نیست که خوابت نمیبره؛ ذهنت هنوز داره مکالمههایی رو ادامه میده که در واقعیت تموم شدن. 🌙

ری اکشن یادت نره https:// 🌸 _rubika.ir/joinc/ EGCAHCII0IH🌼🌼🌼🌼🌼🌼 DAIPTGQMSBVKSSXXIECAR

rubika.ir/noridaroonemanبرای وقتایی که دلت یه جمله ی آروم میخواد 🌱noridarooneman

روبی کاندارم

من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😅😅.....(اعتماد🚫) جاده اییه ک مقصدش تنفره.....من😊... شیفته 😍آدمهایی هستم که مراقب تاثیر کلامشان بر قلب و روح دیگران هستند...(یه خردادی خوش قلب😍)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.