«چیزایی که کسی بهت نمیگه، ولی من میگم...» 🪞✨
• گاهی دلت برای یک آدم تنگ نشده؛ برای حسی که وقتی کنارش بودی داشتی تنگ شده.
• بعضی وقتا خستگیات از زیاد کار کردن نیست؛ از زیاد فکر کردن به چیزاییه که دست تو نیست.
• اگر همیشه باید خودت رو توضیح بدی تا کسی درست بفهمدت، شاید مشکل از توضیح دادن تو نیست؛ آدم روبهروت قصد فهمیدن نداره.
• بعضی «بیتفاوتیها» در واقع بیتفاوتی نیستن؛ آدم فقط اونقدر خسته شده که دیگه توان واکنش نداره.
• ممکنه دلت بخواد برگردی به گذشته، نه چون گذشته بهتر بود؛ چون اون موقع هنوز امیدت به بعضی چیزها از بین نرفته بود.
• گاهی چیزی که اسمش رو «تنبل بودن» گذاشتی، در واقع ذهنیه که از فشار زیاد خاموش شده.
• لازم نیست هر چیزی که ناراحتت میکنه، فوراً حلش کنی؛ بعضی احساسات اول باید فهمیده بشن، بعد حل.
• بعضی آدمها وقتی میبینن دیگه نمیتونی مثل قبل تحملشون کنی، میگن «عوض شدی»؛ آره، شاید بالاخره خودم رو انتخاب کردم.
• همیشه کسی که کمتر حرف میزنه، آرومتر نیست؛ بعضیا فقط یاد گرفتن دردشون رو خصوصی نگه دارن.
• و یه حقیقت تلخ: گاهی منتظر عذرخواهی کسی هستی که اصلاً خودش رو مقصر نمیدونه.
• قرار نیست هر چیزی که از دست دادی دوباره به دست بیاری؛ بعضی فقدانها قراره جای خالیشون رو به یک نسخهی جدید از تو بدن.
• بعضی شبها مشکل این نیست که خوابت نمیبره؛ ذهنت هنوز داره مکالمههایی رو ادامه میده که در واقعیت تموم شدن. 🌙
ری اکشن یادت نره https:// 🌸 _rubika.ir/joinc/ EGCAHCII0IH🌼🌼🌼🌼🌼🌼 DAIPTGQMSBVKSSXXIECAR