پلیس فتا موظف نیست به پلتفرم های خارجی رسیدگی بکنه. حرف شما مثل اینه که بگی من رفتم توی پلیس اصفهان شکایت کردم از یه نفر که تو مشهد هست. خب پلیس اصفهان چطوری محدوده ی مشهد رو رسیدگی بکنه؟ حرفای خنده داری میزنید که با عقل هم جور درنمیاد
اینطور نیست خیلی راحت می تونن اگه طرف تو ایران باشه پیگیری کنن
پلتفرم های خارجی مثل اینستاگرام ، تلگرام و .... بررسی نمیشه شکایت هم نمیتونید بکنید در محدوده ی بررسی پلیس فتا نیستن مگه اینکه مدارک اصلیتون یه چیز دیگه باشه و از تلگرام یا اینستاگرام بعنوان گوشه ای از مدارک تکمیل کننده استفاده کنین
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻