2777
2789
عنوان

پیدا کردن دعا

95 بازدید | 4 پست

سلام ما یه فامیلی داریم که همه میدونن که دعا می نویسه و اینا همه زندگیا رو خراب کرده بعد همیشه پیشه ما خودشو خوب نشون میداد بعد هر کسی می گفت اینجور آدمیه ما باور نمی کردیم تا به چشمه خودمون دیدیم که چه جوری بینمونو بهم زد بعد ایشون قبله اینکه ما ذاته واقعیش رو ببینیم برای ما چند تا لباس و چاقو آورد به عنوان هدیه ولی شوهره ایشون کاره درست درمونی نداره که بخواد برای ما هدیه بگیرن خلاصه ما این لباسا رو نگهداشتیم و حدودا دو سه باری پوشیدیم و خیلی وقته این لباسارو داریم از وقتی که این لباسا اومد تو خونه زندگیه ما باعث شد با یکی از اقوام رابطمون قطع بشه کلا از اون روز یه روزه خوش ندیدیم الان میشه بگین با این لباسا و چاقو ها چکار کنم چون می ترسم اگه بندازم بره بلایی بدتر سرمون بیاد

بشاش روشون

تقویم عمر ماست جهان هر چه می کنیم *بیرون ز دفتر کهن سال و ماه نیست*سختی کشی ز دهر، چو سختی دهی به خلق *در کیفر فلک، غلط و اشتباه نیست #پروین_اعتصامی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بذارش داخل حمام اب رو بگیر روش بگو هرچی بدی بود از بین رفت بعدش بنداز سطل زباله

من احتیاج دارم دوباره ۵ سالم باشه و تو یه مهمونی بزرگ خانوادگی با صدای همهمه رو مبل خوابم ببره، بعدش بابام بغلم کنه ببرتم تو ماشین- وقتی توی سختیات تنها بودی یادبگیر برنده شدنتو با هیچکسی جشن نگیری ...