2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 49 پست
بمیرم برات . 😔پس چرا اگه عاشقت بود اینکارا میکنه

این دختر دوست دختر سابقش بوده . کم کم نفود کرد منو از چشم انداخت گفت سنش زیاده من ۲۵ سالمه جوون ترم هیکلم بهتره ... شایدم دعا خورش کردن خیلی غیر طبیعی رفتار میکنه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یعنی این دلیل میشه که بهت خیانت کنه؟؟ اگه اینجوری باشه که همه باید خیانت کنن!ارزش خودت رو بدون این آ ...

میدونم میگم چون شرایط استیبل نبود و تازه مبخواست از اون دختر جدا بشه من باید یکم دندون رو جیگر میذاشم گیر نمیدادم

راستش دوسش دارم خودمو مقصر میدونم که وقتی محبت میکرد من محل نمیدادم یا اذیت میکردم . میخواست جبران ک ...

خودتو مقصر ندون این آدم نیست

محل ندادن تو دلیل نمیشه بره خیانت کنه از اولشم نباید میکرد

ازین پسر واسه هیچ دختری مرد درنمیاد. اصلا این آدم دوس داشتنی نیس.

بخدا دخترا مثل چی دنبالشن . قیافه هم نداره زیاد اوایل رابطه خیلی زبون بازی میکنه خرج میکنه .. همین خانم که باهاش به من خیانت کرده از اون سر ایران باهاش رابطه ویدیو کال داره و سعس میکنه جنسی هم تامینش کنه .. سر اون منو داره طلاق میده ..

طلاق اسونه مگه.... با عشق ازدواج کرده بودیم

وا . چیکار دیگ باید بکنه که طلاق بگیری؟ تو عقد بهت خیانت کرده تو روز روشن هنوزم بهت خیانت میکنه

اونوقت تو میگی دوسش دارم؟ اونوقت تو خودتو مقصر میدونی؟

خودتو مقصر ندون این آدم نیستمحل ندادن تو دلیل نمیشه بره خیانت کنه از اولشم نباید میکرد

چون من کمی لاغر اندامم و ۳ سال ازش بزرگترم .. و به نظرش حقش خورده شده با من

چون من کمی لاغر اندامم و ۳ سال ازش بزرگترم .. و به نظرش حقش خورده شده با من

کی گفته بود بیاد باهات ازدواج کنه؟ نمیومد

اگ بنظرت همچین حسی داره چرا طلاق نمیگیری واقعا

این ادم که بهت تعهدی نداره

وا . چیکار دیگ باید بکنه که طلاق بگیری؟ تو عقد بهت خیانت کرده تو روز روشن هنوزم بهت خیانت میکنهاونوق ...

مقصر از این جهت که .. وسطا اومده بود سراغم و دیگه حرف نمیزد با اون دختر .. و بهم محبت میکرد سعی میکرد درست بشه البته که دلیل خیانتشو من میدونست که اخلاقم بده یا دلایل دیگه .. ولی من تو اون حین گیر میدادم یکم اذیت کردم .. تکجه بیش از اندازه خواستم یا اخم تخم کردم تند تند ...

کی گفته بود بیاد باهات ازدواج کنه؟ نمیومداگ بنظرت همچین حسی داره چرا طلاق نمیگیری واقعااین ادم که به ...

اقدام میکنم .. ولی دلم نمیخواد نمیدونم چراا .. یاد محبتاش می افتم