2777
2789
من چهار روزب تولدم گفت واسه هوس بوده کل دنیا رو سرم خراب شد دقیقا روز تولدم حالم کلی بد بود

منم همینطور عزیزم منم همینطور

روز تولدم خراب شد هیچوقت نمیبخشمش هم به احساسم ضربه زد هم دلمو شکوند

....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب عزیزم بهتر مرد جماعت اولش خوبه به بعدش یا روی واقعیشو نشون میده یا نقشه دارا میدونی بهتر خودشم خو ...

اره خودش خودش لو داد این پسر از ی خانواده کاملا مذهیی و ادم حسابی بود اصلا فک نمیکردم اینجور باشه

منم همینطور عزیزم منم همینطورروز تولدم خراب شد هیچوقت نمیبخشمش هم به احساسم ضربه زد هم دلمو شکوند

منم نبخشیدمش ولی تقریبا یه ماه پیش گفتم خدایا بخشیدمش و دیگ ی کار کن نبینمش

یه هفته بعد بخشیدنش شنیدم داداشش سرطان گرعته الان درگیر مریضی اون

اره کلی سخت گذشت نمیتونستم ازش جدا شم کلی داستان داشت هی میگفت اگ بری خودکشی میکنم دوسه بار پنیک شدم

اخی چه بد

بازم خوبه که فهمیدی و الان تجربه و درکت از رابطه بیشتره

خودت بردار عذابش بده نذار راحت در بره بچزونش تامیتونی من هربلایی ازدستم بربیاد سرشون میارم وقتی بهم ...

نه من دیگ کاریش ندارم الان خدا ی درد بد بهشون داده درگیر اونن من حتی روزی ک شنیرم داداشش سرطان داره کلی براش دعا کردم که خوب شه

حتما سر فرصت میخونم اما من مهر پدر نچشیدم و تا ی پسر میادمحبت میکنه سریع میگم خودش

طبیعیه ..

ولی میشه کنترل کرد..

برای شناخت پسرا تاپیکام رو بخونید تا ضربه نخورید ... سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@

انگار پیج اینستا برای دریافت اطلاعات بیشتر کپشن بخون

نکنه انتظار داری تمام محتوای تاپیک ها رو اینجا بفرستم ؟

برای شناخت پسرا تاپیکام رو بخونید تا ضربه نخورید ... سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@

ببین من ۱۱ ماهه کات کردم جدیدا داره فراموش میشه وگرنه تا همین یه ماه پیش باز میخواستم بهش پیام بدم ا ...

واقعاً زمان بگذره کمرنگ میشه برام ؟

انقدر از خودم بدم اومد پیام دادم غرورمو شکستم از دلتنگیم بمیرم دیگه سمتش نمیرم ولی خب هنوز دوسش دارم