amywinehouse مدیر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 771 عنوان اکسم | مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 40 پست الان که منطقی بعد ۱۰ ماه فک کردم اکسم بیش از ۲۰ تا ویژگی بد محسوس داشت ای کاش ادم موقع دوستی چشش کور نشه واقعیت هارو ببینه🙂 دیروز | 20:05 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
amywinehouse مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 771 آفرین که فهمیدی ولی چقدر دیر اره کلی سخت گذشت نمیتونستم ازش جدا شم کلی داستان داشت هی میگفت اگ بری خودکشی میکنم دوسه بار پنیک شدم
jfj5 عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 1126 من چهار روزب تولدم گفت واسه هوس بوده کل دنیا رو سرم خراب شد دقیقا روز تولدم حالم کلی بد بود منم همینطور عزیزم منم همینطورروز تولدم خراب شد هیچوقت نمیبخشمش هم به احساسم ضربه زد هم دلمو شکوند ....
amywinehouse مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 771 خب عزیزم بهتر مرد جماعت اولش خوبه به بعدش یا روی واقعیشو نشون میده یا نقشه دارا میدونی بهتر خودشم خو ... اره خودش خودش لو داد این پسر از ی خانواده کاملا مذهیی و ادم حسابی بود اصلا فک نمیکردم اینجور باشه
amywinehouse مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 771 منم همینطور عزیزم منم همینطورروز تولدم خراب شد هیچوقت نمیبخشمش هم به احساسم ضربه زد هم دلمو شکوند منم نبخشیدمش ولی تقریبا یه ماه پیش گفتم خدایا بخشیدمش و دیگ ی کار کن نبینمشیه هفته بعد بخشیدنش شنیدم داداشش سرطان گرعته الان درگیر مریضی اون
gid عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 237 اره کلی سخت گذشت نمیتونستم ازش جدا شم کلی داستان داشت هی میگفت اگ بری خودکشی میکنم دوسه بار پنیک شدم اخی چه بد بازم خوبه که فهمیدی و الان تجربه و درکت از رابطه بیشتره
amywinehouse مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 771 خودت بردار عذابش بده نذار راحت در بره بچزونش تامیتونی من هربلایی ازدستم بربیاد سرشون میارم وقتی بهم ... نه من دیگ کاریش ندارم الان خدا ی درد بد بهشون داده درگیر اونن من حتی روزی ک شنیرم داداشش سرطان داره کلی براش دعا کردم که خوب شه
amywinehouse مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 771 اخی چه بد بازم خوبه که فهمیدی و الان تجربه و درکت از رابطه بیشتره اره
kindman2 عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 9264 حتما سر فرصت میخونم اما من مهر پدر نچشیدم و تا ی پسر میادمحبت میکنه سریع میگم خودش طبیعیه .. ولی میشه کنترل کرد.. برای شناخت پسرا تاپیکام رو بخونید تا ضربه نخورید ... سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@
kindman2 عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 9264 انگار پیج اینستا برای دریافت اطلاعات بیشتر کپشن بخون نکنه انتظار داری تمام محتوای تاپیک ها رو اینجا بفرستم ؟ برای شناخت پسرا تاپیکام رو بخونید تا ضربه نخورید ... سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@
amywinehouse مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 771 طبیعیه .. ولی میشه کنترل کرد.. اره درستع باید رو خودم کار کنم
ـــaidam1384ــــ عضویت: 1404/03/10 تعداد پست: 1247 ببین من ۱۱ ماهه کات کردم جدیدا داره فراموش میشه وگرنه تا همین یه ماه پیش باز میخواستم بهش پیام بدم ا ... واقعاً زمان بگذره کمرنگ میشه برام ؟ انقدر از خودم بدم اومد پیام دادم غرورمو شکستم از دلتنگیم بمیرم دیگه سمتش نمیرم ولی خب هنوز دوسش دارم