2777
2789
عنوان

توده سینه

222 بازدید | 51 پست

خانما یه هفتس تو سینم ی چیزایی حس میکنم دارم سکته میکنم از ترس دکتر نمیتونم برم🥺😭 خانوادگی سابقه کیست سینه داریم میگم نکنه مال من کیست نباشه چیز دیگه باشه 😭😭

مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم سابقه فیبروآدنوم داریم و ی چیزهایی حس میکردم مص توولی سونو دادم مشکل نبود پس نگران نباش تا سونو ...

شما علائمت چی بود

مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم
منم سابقه فیبروآدنوم داریم و ی چیزهایی حس میکردم مص توولی سونو دادم مشکل نبود پس نگران نباش تا سونو ...

عزیزم میدونی فقط یه سینمه سمت چپ خواهرم دست زد میگ مثل مال منه اون کیست دارم ولی نمیدونم چرا اینقد فکر بد میکنم دست میزنم ی حالتی گرد سفت ی طرف هم عین خوشه انگور چند تا گرد انگار دست میزنم

منم مثل تو چند سالته تاپیکام هست 🥺

عزیزم دکتر نرفتی؟؟؟ چه علائمی داری

وقتی لمس میکنی هست یا وقتی میگیری تو مشتت فشار میدی؟

نمیدونم انگاری هردو

منم خیلی ترسیدم نمیدونم چیکار کنم فعلا نمیتونم برم پیش متخصص

چند سالته؟؟

نه رفتم خانه بهداشت فقط توده احساس کردم و یه مدت درد داشتم بعدش نوک سینه هامم صاف صافه و یکم فرورفته ...

وای منم همینطور اونا چی گفتن

عزیزم میدونی فقط یه سینمه سمت چپ خواهرم دست زد میگ مثل مال منه اون کیست دارم ولی نمیدونم چرا اینقد ف ...

ببین دقیقا خاهرمنم دست زد گف مص منه😂

اگه نام کاربریم تورو یاد یک اهنگ انداخت، سلام✋😌🩷

منم خیلی ترسیدم نمیدونم چیکار کنم فعلا نمیتونم برم پیش متخصص

ولی برو منم میرم انگار یه هفته بعد پری بری خوبه الانم پری ام یه هفته دیگ میرم