2777
2789
عنوان

توده سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 52 پست

نوره بمال

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

سینه به طور طبیعی داخلش گلوله گلوله هست، ولی واسه احتیاط یه چکاپ برو

اگه میشه برای رفع مشکلم صلوات بفرستید و اگر در توانتون هست یه حمد یا توحید هم بخونید، خدا خیرتون بده هم این دنیا و هم اون دنیا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین دقیقا خاهرمنم دست زد گف مص منه😂

توام خواهرت کیست داره؟؟؟ من خاله خانم دارن ولی انقد منفی ام پسرم ۳ سالشه هی میگم اگ چیزیم بشه این چیکار کنم هی میشینم گریه میکنم ولی دیگ حتما هفته بعد دکتر میرم هرچه باداباد

مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم
سینه به طور طبیعی داخلش گلوله گلوله هست، ولی واسه احتیاط یه چکاپ برو

اره میدونم ولی اخه ی سینم خیلی دیگه چیزایی سفتی ب دستم میخوره اون یکیش کمه

مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم
این شیر هست که گوله گوله شده عزیزم

وای من پسرم ۲ سال ۸ ماهشه همون سینم ک همیشه شیر میدادم اینطور شده بعد کلا ۳ ماه شیر دادم یعنی واسه اونه؟؟؟؟

من فقط گاهی تیر میکشه

نترس خواهرم پرولاکتین بالا داره اون اوایل دکتر گفت سرطان بدخیم سینه پرولاکتین بالا میبره سکته زدیم دیگه تا خواهرم رفت تو اتاق و برگشت مردیمو زنده شدیم سالم بود سینه هاش