2777
2789
عنوان

فامیل هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 20 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی تو عمرمون ندیده بودیم و نشنیده بودیم به لطف نی نی سایت فهمیدیم

واقعا عجیبه 😂 خیلی پسر هیزی هست یه بارم یکی از فامیلامون گلایه میکرد از پاهاش فیلم میگیرفته

مراقب باش ببخشید راهش ندی خونه ۲۵ سالشه پس بچه نیست مرد بالغه تنها بیاد خونت بلا سرت نیاره اگ اون برده باشه ک میگی مطمئن باش ببخشید واقعا روم نمیشه اینو بگم اما مطمئن باش توی تصوراتش با تو... ببخشید واقعا معذرت میخام یه موقع ناراحت نشی اینو گفتم بخاطر خودت گفتم خب؟

لزومی نداره ب کسی بگی ولی کاملا محتاط باش اصلا تنها ک بودی در خونه رو زدن اصلا راه نده اگ اون بود ممکنه بخشید بلایی سرت بیاره بعدا خون و خونریزی بشه اگه بچه بود چیزی ولی مرده

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.