2777
2789
عنوان

پرندم مرد

25 بازدید | 9 پست

نمیدونم درک میکنین یا تاحالا همچین حسیو تجربه کردین یا نه ولی واقعا متلاشی شدم وقتی بدنشو دیدم ک بیحال افتاده شاید از نظر بعصیا مسخره باشه ولی تا وقتی تجربه نکنین و نمیفهمین یه پرنده میتونن قشنگ عضوی از خانواده باشه هممون نابود شدیم امروز چیکار کنم بهتر بشم حالم داغونه

تو مرا آزردی...که خودم کوچ کنم از شهرت،تو خیالت راحت!میروم از قلبت،میشوم دورترین خاطره در شبهایتتو به من میخندیو به خود میگویی: باز میآید و میسوزد از این عشق ولی...برنمیگردم، نه!میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد...عشق زیباست و حرمت دارد... و اما نه دشمن شدیم ، نه دوست موندیم ، فقط یهویی هیچکس هم شدیم ، شدیم غریبهتر از عابرهای توی خیابون . کاش از یادم بری از فکر کردن بهت خستم خستم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید زمان بگذره طبیعیه ناراحتیت

اصلا دیگ جای خالیشو چطوری پر کنین حرف زدناش کاراش اینارو چطوری کنار بیایم انگار به بچه داشتیم اتگار بچمونو از دست دادیم

تو مرا آزردی...که خودم کوچ کنم از شهرت،تو خیالت راحت!میروم از قلبت،میشوم دورترین خاطره در شبهایتتو به من میخندیو به خود میگویی: باز میآید و میسوزد از این عشق ولی...برنمیگردم، نه!میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد...عشق زیباست و حرمت دارد... و اما نه دشمن شدیم ، نه دوست موندیم ، فقط یهویی هیچکس هم شدیم ، شدیم غریبهتر از عابرهای توی خیابون . کاش از یادم بری از فکر کردن بهت خستم خستم .

یکی دیگه بخر بالاخره کسی که حیوون نگه می داره باید فکر اینجا هم بکنه متاسفانه عمر اونا طولانی نیست

اینم مرد بعدیم ی روزی مییمره دوباره همین آشو همین کاسه وحشتناک بود دیگ کی مثل این حرف بزنه برامون

منم بعد ۳ سال هنوز دلم واسش تنگ میشه😔

داغون شدیم بخدا

ما یه گرینچیک داشتیم خیلی شیطون بود بعد افتاد مرد

ببین بعد از یه مدت عادی میشه من که اصلاً خیلی ناراحت بودم بعد از یه روز دو روز عادی شد چون که یکی دیگه دارم

سیزده پنجاه و رحمانی صرفا یه عدد و یه اسمن ربطی به سال تولد یا فامیلی ندارهههه