2777
2789
عنوان

کارما

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 56 پست
دیگه چقدر بکشم میدونی وقتی فهمیدم چند سال بخاطر پول بابام باهام بوده ن خودم دوستم نداشته چ حالی شدم ...

خب تو چه ساده ای نفقه نمیده 6 ماه با شکایت ترک انفاق حق طلاق بگیر و طلاق بگیر چرا نشستی این زرا رو بزنه برای خودش؟

خوب خودت که قشنگ تعریف کردی متنو بخون گلم. نوشتی مادره خراب بود دختره هم کِرم مادره خرابش تو تن خودش ...

نترس ایشون در آینده نوش یا نتیجش چنین کاره درمیان هر صفتی که در گذشتگان باشه به ما هم میرسه اون کاره باشه یارو نسل بعدیشم چنین کاره میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تو چه ساده ای نفقه نمیده 6 ماه با شکایت ترک انفاق حق طلاق بگیر و طلاق بگیر چرا نشستی این زرا رو ب ...

نفقه شکایت کرد م

بعد زرنگه نمیده نمیده نمیداد دو ماه دیگه حق طلاق میگرفتم دوماه پیش سه تومن زد که اندازه پول پوشک بچه برای یک ماه نمیشه

نفقه شکایت کرد م بعد زرنگه نمیده نمیده نمیداد دو ماه دیگه حق طلاق میگرفتم دوماه پیش سه تومن زد که ان ...

خب برای بچه رفتی دادخواست دادی؟باید بری ترک انفاق شکایت کنی که فرق داره بعدم کارشناس معمولا تعیین میکنه نفقه رو اینجوری نیست که سه تومن بریزه کار تمومه دنبال شکایتت رو باید بگیری

خب برای بچه رفتی دادخواست دادی؟باید بری ترک انفاق شکایت کنی که فرق داره بعدم کارشناس معمولا تعیین می ...

دادم دست وکیل آره هر کدوم رو جدا شکایت کردم همش از زمان شکایت تا حکم قاضی جمع میشه ترک انفاق کیفری شکایت کردم نفقه حقوقی