2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پزشکی بگی خوشم میاد نه چیزی بینمون نیس یه ساعت میگم جوابشو بدم یه ساعت میگم حوصله ندارم😂

ناشکری

من دوساله درگیر همکلاسیمم

هردو مغرور و تخس

چت داشتیم ولی چرت و پرت💔🥲😅

فاتیماه هستم✌️

اخه قبلش من گفتم میخوای به مامانت کمک کنی یا مستقل باشی😂گفت میره یه چیزی درست کنهحس میکنم تکراری می ...

درمورد رشتش سؤال کن و سال کنکورش ( سرتو میبره از بس که قراره حرف بزنه) 😔🤣

عزیزم پزشکی میخونی.. من هدفم بهداشته منطقه ۳ هستم کلاس دهم تجربی هفته ای چند ساعت برم بیرون

نه عشقم من هوشبریم کلاس مشترک داریم

برای بهداشت نرو عشقم بازار کارش خوب نیست به این فک نکن هذفت چیه برای نمره ۲۰ نهایی و درصد بالا کنکور برو بعدش تصمیم میگیری چیکار کنی

اخه قبلش من گفتم میخوای به مامانت کمک کنی یا مستقل باشی😂گفت میره یه چیزی درست کنهحس میکنم تکراری می ...

اره خب بحث عوض کن بگو مثلا مستقل بودن راحته یا چ چیزاییش بیشتر اذیت کنندس برات اخه منم میخام مستقل بشم مثلا

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

ناشکریمن دوساله درگیر همکلاسیممهردو مغرور و تخسچت داشتیم ولی چرت و پرت💔🥲😅

من ۶ ماه از اکسم جدا شدم بعد از اون اوکی نبودم الان برای همین حوصله ندارم زیاد وقت بزارم🥲😂

ببین جوابشو با تیکه بده خودش یه کاری میکنه خودتو بگیر😂

درمورد رشتش سؤال کن و سال کنکورش ( سرتو میبره از بس که قراره حرف بزنه) 😔🤣

نه اتفاقا تا حرف کنکور میشه میگن نگو ما تروما داریم بیا بیرون از بحش😂😂😂

این از کارش گفت میگفت خسته شدم از صب سرکار بودم😂

اره خب بحث عوض کن بگو مثلا مستقل بودن راحته یا چ چیزاییش بیشتر اذیت کنندس برات اخه منم میخام مستقل ب ...

من از مستقلی فرار کردم نمیخوام بدونم دوباره به اغوش گردم خانواده برگشتم نمیخوام🤣🤣

نه اتفاقا تا حرف کنکور میشه میگن نگو ما تروما داریم بیا بیرون از بحش😂😂😂این از کارش گفت میگفت خسته ...

من والا یکیو دارم قضاوت میخونه ، کافیه این جمله رو بگم تا برام مخ نذاره 🤣🤣🤣