2777
2789
من ۶ ماه از اکسم جدا شدم بعد از اون اوکی نبودم الان برای همین حوصله ندارم زیاد وقت بزارم🥲😂ببین جوا ...

نه گناه داره

آخه یه مشکلی داره که حدس میزنم بخاطر این مسئله نمیاد جلو چون فکر میکنه من ردش میکنم

فکر کن یک چشمش مشکل داره

فاتیماه هستم✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از مستقلی فرار کردم نمیخوام بدونم دوباره به اغوش گردم خانواده برگشتم نمیخوام🤣🤣

پس برو سراغ اینده از هدفاش بپرس برنامه ریزیش چ جوریه و رشتش و اینا

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

نه گناه دارهآخه یه مشکلی داره که حدس میزنم بخاطر این مسئله نمیاد جلو چون فکر میکنه من ردش میکنمفکر ک ...

نه اصلا پسرا کاریو بخوان انجام میدن بحث اینا نیس

برونگراس😂😂اتفاقا خوبه من حوصلم زفت فقط دو جمله پیامشو جواب دادم😂

اینی که من دارم والا برونگرا هم رد داده

آدم مگه ۳ساعت تلفنی حرف میزنه ، ساعت ۲شب داشت برام پرونده جنایی با ذوق تعریف می کرد 🙂🤣🤣🤣

اینی که من دارم والا برونگرا هم رد داده آدم مگه ۳ساعت تلفنی حرف میزنه ، ساعت ۲شب داشت برام پرونده جن ...

این منم🤣🤣🤣

ساعت ۲شب با هیجان برای اکسم تعریف میکردم🤣

با این ادما پیر نمیشی 😂😂

تازه ریپلای کرده قبلا دوتا تبریک گفتیم به هم دیگه یهو بگم داداش هدف چیه میپره😂😂

پس بزار خودش بحثو ادامه بده خودتو مشتاق نشون نده چون جوگیر میشه خودشو میگیره اگه بخاد خودش ی جور بحثو ادامه میده

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

پس بزار خودش بحثو ادامه بده خودتو مشتاق نشون نده چون جوگیر میشه خودشو میگیره اگه بخاد خودش ی جور بحث ...

من حتی فک میکنم یه اهان بگم تموم شه حوصله ندارم از طرفی میکم بد میشه🤣

یه چیزی بگیم که نه سیخ بسوزه نه کباب😂

این منم🤣🤣🤣ساعت ۲شب با هیجان برای اکسم تعریف میکردم🤣با این ادما پیر نمیشی 😂😂

بعد بدبختی اینه که باید نظرم منطقی راجع به متهم و قاتل می گفتم ، هنوزم فکر میکنم خندم میگیره 🤣🤣